Yakınlarınıza nasıl ulaşabilirsiniz?

GÜNDEM 26.09.2019 - 14:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yakınlarınıza nasıl ulaşabilirsiniz?

İstanbul'da şiddetli bir deprem oldu. Avrupa Sismoloji Merkezi, 5.9 büyüklüğünde depremin olduğunu duyurdu

  haberimizvar.net Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünün 5.7 olduğunu açıkladı. Kandilli Rasathanesi İstanbul'daki depremin şiddetini 6.0 olarak revize etti. AFAD depremi 5.8 olarak açıkladı. Deprem saat 13:59'da meydana geldi. Deprem İstanbul'un birçok yerinde hissedilirken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Silivri ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası vatandaşlar sokağa çıktı. Bağcılar'da bina çöktü, Avcılar'da minare yıkıldı. Tedbir amaçlı bazı okullar boşaltıldı. İstanbul'un tamamında hissedilen deprem sonrası GSM operatörleri çalışmıyor. Yakınlara ulaşmak isteyen vatandaşlar normal aramalarda iletişim kuramazken, Whatsapp üzerinden aramalar gerçekleştirilebiliyor. İstanbul'da saat 14.00'te meydana gelen depremin ardından 14,27'de bir deprem daha meydana geldi. Artçı depremin büyüklüğü 4.0 olarak açıklandı. İMAMOĞLU’NDAN AÇIKLAMA İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İmamoğlu, "Marmara Denizi Büyükçekmece açıklarında 12 km derinlikte 5.7 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Tüm bölgeye geçmiş olsun, AKOM teyakkuz halinde, can ve mal kaybına dair herhangi bir bilgi ulaşmış değil" ifadelerini kullandı. AFAD'DAN AÇIKLAMA AFAD Deprem Daire Başkanı, "Şu anda aktiviteyi takip ediyoruz, 4.6, 4.7'lik artçı depremler yaşanabilir" açıklaması yaptı. İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA İstanbul Valiliği, depreme ilişkin, "Deprem sonrası 14.20 itibariyle ilimizdeki AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır" açıklamasını yaptı. Valilik, okulların tatil olduğunu açıkladı.
İstanbul'da şiddetli bir deprem oldu. Avrupa Sismoloji Merkezi, 5.9 büyüklüğünde depremin olduğunu duyurdu

 

haberimizvar.net Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünün 5.7 olduğunu açıkladı. Kandilli Rasathanesi İstanbul'daki depremin şiddetini 6.0 olarak revize etti. AFAD depremi 5.8 olarak açıkladı. Deprem saat 13:59'da meydana geldi.

Deprem İstanbul'un birçok yerinde hissedilirken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Silivri ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası vatandaşlar sokağa çıktı.

Bağcılar'da bina çöktü, Avcılar'da minare yıkıldı.

Tedbir amaçlı bazı okullar boşaltıldı.

İstanbul'un tamamında hissedilen deprem sonrası GSM operatörleri çalışmıyor. Yakınlara ulaşmak isteyen vatandaşlar normal aramalarda iletişim kuramazken, Whatsapp üzerinden aramalar gerçekleştirilebiliyor. İstanbul'da saat 14.00'te meydana gelen depremin ardından 14,27'de bir deprem daha meydana geldi. Artçı depremin büyüklüğü 4.0 olarak açıklandı.

İMAMOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İmamoğlu, "Marmara Denizi Büyükçekmece açıklarında 12 km derinlikte 5.7 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Tüm bölgeye geçmiş olsun, AKOM teyakkuz halinde, can ve mal kaybına dair herhangi bir bilgi ulaşmış değil" ifadelerini kullandı.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD Deprem Daire Başkanı, "Şu anda aktiviteyi takip ediyoruz, 4.6, 4.7'lik artçı depremler yaşanabilir" açıklaması yaptı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, depreme ilişkin, "Deprem sonrası 14.20 itibariyle ilimizdeki AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır" açıklamasını yaptı. Valilik, okulların tatil olduğunu açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.