Yardım çığlığı

GÜNDEM 29.07.2021 - 14:03, Güncelleme: 29.07.2021 - 14:03
 

Yardım çığlığı

Manavgat yangın bölgesinden endişe verici iddialar geliyor

haberimizvar.net-İki gündür devam eden Manavgat yangını ile ilgili bakanlıktan ‘kontrol altına alındı’ açıklamaları gelse de gerçek öyle değil. Sabah saatlerinde yeniden alevlenen yangının şehir merkezine ilerlediği ve yangına sadece karadan müdahale edildiği belirtildi. Haberimizvar’ı arayan okuyucularımız, “Şehir merkezinde dükkanlar yanmaya başladı. Kendi imkanlarımızla yangını söndürmeye çalışıyoruz. Hem canımız hem de malımız tehlikede” diyerek yardım çağrısında bulundular. Manavgat Devlet Hastanesi tahliye ediliyor Sarılar Mahallesi'nde büyüyerek genişleyen yangın, Manavgat Devlet Hastanesi'nin bulunduğu bölgeyi de tehdit etmeye başladı. Alevlerin yaklaşık 1 kilometre kadar yaklaştığı hastanenin tedbir amaçlı tahliye edilmesi kararlaştırıldı. Hastanede yatan hastalar Antalya merkez ve Alanya ilçesindeki hastanelere götürülmesi için çalışma başlatıldı. Hastaneye getirilen tam donanımlı ambulanslarla hastaların sevk edilmesine çalışılıyor İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;  
Manavgat yangın bölgesinden endişe verici iddialar geliyor

haberimizvar.net-İki gündür devam eden Manavgat yangını ile ilgili bakanlıktan ‘kontrol altına alındı’ açıklamaları gelse de gerçek öyle değil. Sabah saatlerinde yeniden alevlenen yangının şehir merkezine ilerlediği ve yangına sadece karadan müdahale edildiği belirtildi. Haberimizvar’ı arayan okuyucularımız, “Şehir merkezinde dükkanlar yanmaya başladı. Kendi imkanlarımızla yangını söndürmeye çalışıyoruz. Hem canımız hem de malımız tehlikede” diyerek yardım çağrısında bulundular.

Manavgat Devlet Hastanesi tahliye ediliyor
Sarılar Mahallesi'nde büyüyerek genişleyen yangın, Manavgat Devlet Hastanesi'nin bulunduğu bölgeyi de tehdit etmeye başladı. Alevlerin yaklaşık 1 kilometre kadar yaklaştığı hastanenin tedbir amaçlı tahliye edilmesi kararlaştırıldı. Hastanede yatan hastalar Antalya merkez ve Alanya ilçesindeki hastanelere götürülmesi için çalışma başlatıldı. Hastaneye getirilen tam donanımlı ambulanslarla hastaların sevk edilmesine çalışılıyor

İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;







































 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.