Yasağa rağmen avlandılar

GÜNDEM 14.07.2021 - 13:17, Güncelleme: 14.07.2021 - 13:17
 

Yasağa rağmen avlandılar

Antalya'nın Kaş ilçesinde avlanması yasak olan ve koruma altında bulunan 30 orfoz ve 1 lagos balığına el konuldu.

haberimizvar.net- Kaş Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları denetimde; avlanması kesinlikle yasak olan ve nesli koruma altında bulunan 30 orfoz ile yine 1 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında avlanması yasak olan 1 lagos balığına düzenlenen operasyonla el konuldu. Olayla ilgili idari işlem başlatıldı.
Antalya'nın Kaş ilçesinde avlanması yasak olan ve koruma altında bulunan 30 orfoz ve 1 lagos balığına el konuldu.

haberimizvar.net-  Kaş Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları denetimde; avlanması kesinlikle yasak olan ve nesli koruma altında bulunan 30 orfoz ile yine 1 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında avlanması yasak olan 1 lagos balığına düzenlenen operasyonla el konuldu. Olayla ilgili idari işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.