Yaşam Hastaneleri, araçtan inmeden PCR testi yapıyor

YEREL 12.01.2021 - 14:39, Güncelleme: 12.01.2021 - 14:39
 

Yaşam Hastaneleri, araçtan inmeden PCR testi yapıyor

Yaşam Hastaneler Grubu, pandemi sürecinde de sağlık hizmetlerinde yeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Grup, 6 şubesi ile hastaneye girmeden, aracınızın içinde PCR testi hizmeti vermeye başladı.

haberimizvar.net- Bu hizmeti ile pandemi döneminde hastanelere girmekten çekinenlere hitap eden Yaşam Hastaneler Grubu, 6 şubesinde aracınızdan inmeden test yapılacak alanlar oluşturdu. 6 hastanede de görevlendirilen ekipler ve tabelalar, arabada COVID-19 test alanı yönlendirmesi için insanlara yardımcı oluyor.  E-NABIZ’DAN ÖĞRENİLİYOR Özel kıyafetli sağlık görevlileri test hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra önce ağızdan sonra burundan sürüntü örneği alıyor. Test sonucu, başvuru formunda hastaların belirttiği e-mail adresine 6 ile 12 saat arasında iletiliyor. Test yaptıranlar, e-nabız üzerinden de test sonucuna ulaşabiliyor. TÜRKİYE’DE İLK KEZ YAPILIYOR Konu hakkında bir açıklama yapan Yaşam Hastaneler Grubu Tıbbi İşler Direktörü Uzm. Dr. Cengiz Denizer, “Pandemi sürecinde ihtiyaç duyulabilecek sağlık hizmetlerine daha rahat ulaşılması için dünyada değişen sağlık uygulamalarını takip ediyor ve hastanelerimizde uygulamaya alıyoruz. Bu uygulama Türkiye’de ilk olarak Yaşam Hastaneler Grubu’nda gerçekleştirilmektedir” dedi.
Yaşam Hastaneler Grubu, pandemi sürecinde de sağlık hizmetlerinde yeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Grup, 6 şubesi ile hastaneye girmeden, aracınızın içinde PCR testi hizmeti vermeye başladı.

haberimizvar.net- Bu hizmeti ile pandemi döneminde hastanelere girmekten çekinenlere hitap eden Yaşam Hastaneler Grubu, 6 şubesinde aracınızdan inmeden test yapılacak alanlar oluşturdu. 6 hastanede de görevlendirilen ekipler ve tabelalar, arabada COVID-19 test alanı yönlendirmesi için insanlara yardımcı oluyor. 

E-NABIZ’DAN ÖĞRENİLİYOR
Özel kıyafetli sağlık görevlileri test hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra önce ağızdan sonra burundan sürüntü örneği alıyor. Test sonucu, başvuru formunda hastaların belirttiği e-mail adresine 6 ile 12 saat arasında iletiliyor. Test yaptıranlar, e-nabız üzerinden de test sonucuna ulaşabiliyor.
TÜRKİYE’DE İLK KEZ YAPILIYOR

Konu hakkında bir açıklama yapan Yaşam Hastaneler Grubu Tıbbi İşler Direktörü Uzm. Dr. Cengiz Denizer, “Pandemi sürecinde ihtiyaç duyulabilecek sağlık hizmetlerine daha rahat ulaşılması için dünyada değişen sağlık uygulamalarını takip ediyor ve hastanelerimizde uygulamaya alıyoruz. Bu uygulama Türkiye’de ilk olarak Yaşam Hastaneler Grubu’nda gerçekleştirilmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.