Yaşlılara çarşı izni geliyor: Evde sağlıkları tehlikede

GÜNDEM 25.04.2020 - 16:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Yaşlılara çarşı izni geliyor: Evde sağlıkları tehlikede

Koronaya karşı alınan önlemler kapsamında 21 Mart itibari ile uygulanan 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı getirildi. Bu kapsamda getirilen yasak ile bir aydır evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşı isyan ettirdi.

haberimizvar.net- Türkiye’de korona virüs görülmesinin ardından alınan önlemler kapsamında 65 yaş üstüne 21 Mart itibari ile sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Bu kısıtlama kapsamında 7.5 milyon 65 yaş üstü vatandaş evlerinden çıkamıyor. Sokağa çıkma kısıtlamaları ülke genelinde 31 ilde hafta sonları sokağa çıkma yasağı gelmesiyle 65 yaş üstü için hafta sonları dışarı çıkılsın önerisi ön plana çıktı. Sosyal medyada da 65 yaş üstü vatandaşın sokağa çıkma isteği gündeme geldi.  Yaklaşık bir aydır evde olan yaşlı vatandaşlar artık dışarı çıkıp yürüyüş yapıp hava almak istiyor. Vatandaşlar bu isteği ile sosyal medya da isyan etti.  65 yaş üstü vatandaşların tek isteği 2 saatlik yürüyüş. İşte sosyal medya tepkileri;   Kaynak Yeniçağ: Yaşlılara çarşı izni geliyor: Evde sağlıkları tehlikede
Koronaya karşı alınan önlemler kapsamında 21 Mart itibari ile uygulanan 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı getirildi. Bu kapsamda getirilen yasak ile bir aydır evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşı isyan ettirdi.

haberimizvar.net- Türkiye’de korona virüs görülmesinin ardından alınan önlemler kapsamında 65 yaş üstüne 21 Mart itibari ile sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Bu kısıtlama kapsamında 7.5 milyon 65 yaş üstü vatandaş evlerinden çıkamıyor.

Sokağa çıkma kısıtlamaları ülke genelinde 31 ilde hafta sonları sokağa çıkma yasağı gelmesiyle 65 yaş üstü için hafta sonları dışarı çıkılsın önerisi ön plana çıktı. Sosyal medyada da 65 yaş üstü vatandaşın sokağa çıkma isteği gündeme geldi.

 Yaklaşık bir aydır evde olan yaşlı vatandaşlar artık dışarı çıkıp yürüyüş yapıp hava almak istiyor. Vatandaşlar bu isteği ile sosyal medya da isyan etti.  65 yaş üstü vatandaşların tek isteği 2 saatlik yürüyüş.

İşte sosyal medya tepkileri;

 

1-20200425120300.jpg2-20200425120300.jpg3-880.jpg4-527.jpg

Kaynak Yeniçağ: Yaşlılara çarşı izni geliyor: Evde sağlıkları tehlikede

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.