Zeyyat Şahin
Köşe Yazarı
Zeyyat Şahin
 

Seçim bitti, şiirimize bakalım

Seçim bitti, işimize bakalım. Üretmeden, dünyaya artı değer katmadan, sloganları terk edip işe koyulmadan hiçbir şey kazanmış olmayız.Seçim bitti ve şimdi çalışmanın, üretmenin zamanı. Seçim bitti ve şimdi meydanlara topladığımız kalabalıklara verdiğimiz sözü tutma zamanı.  Gördük ki sözünü tutmayanlara söyleyecek sözü var kalabalıkların.   Seçim bitti, birbirimizin yüzüne bakalım. Sokakta, iş yerinde, parkta, bahçede velhasılı kelam her yerde hayatı paylaştığımız insanların yüzüne bakalım ve bir kırgınlık varsa onu tamir edelim.  İnsanı kaybedersek hiçbir şeyi kazanmış olmayız ve en önemlisi de gelecek seçimleri kaybederiz. Gördük ki kibrinden gözleri kör, gönülleri murdar olanlara tahammülü yok insanların.    Seçim bitti, sonuçları bir kenara yazıp milletin sorunlarına odaklanalım.  Millet, millet olmaktan kaynaklanan hakkını talep ediyor. Millet; kayırmacılığın, yandaşserverliğin, adam sendeciliğin, içi boş sloganların devri kapansın istiyor. Millet nutuk değil adalet istiyor. Millet Hukuk istiyor. Gördük ki millet, millete kulak vermeyenlerin kulağını çekiyor.   Seçim bitti şiirimize bakalım. Şiir insanın kalbini ve dilini yumuşatır, her dem hayata güzellikler bırakır. Gördük ki şiirin yumuşattığı kalpten, şiirin güzelleştirdiği dilden mahrum olanlara şiir gibi güzel bir cevabı varmış milletin.
Ekleme Tarihi: 01 Nisan 2024 - Pazartesi

Seçim bitti, şiirimize bakalım

Seçim bitti, işimize bakalım.
Üretmeden, dünyaya artı değer katmadan, sloganları terk edip işe koyulmadan hiçbir şey kazanmış olmayız.Seçim bitti ve şimdi çalışmanın, üretmenin zamanı.
Seçim bitti ve şimdi meydanlara topladığımız kalabalıklara verdiğimiz sözü tutma zamanı. 
Gördük ki sözünü tutmayanlara söyleyecek sözü var kalabalıkların.
 
Seçim bitti, birbirimizin yüzüne bakalım.
Sokakta, iş yerinde, parkta, bahçede velhasılı kelam her yerde hayatı paylaştığımız insanların yüzüne bakalım ve bir kırgınlık varsa onu tamir edelim. 
İnsanı kaybedersek hiçbir şeyi kazanmış olmayız ve en önemlisi de gelecek seçimleri kaybederiz.
Gördük ki kibrinden gözleri kör, gönülleri murdar olanlara tahammülü yok insanların. 
 
Seçim bitti, sonuçları bir kenara yazıp milletin sorunlarına odaklanalım. 
Millet, millet olmaktan kaynaklanan hakkını talep ediyor.
Millet; kayırmacılığın,
yandaşserverliğin, adam sendeciliğin, içi boş sloganların devri kapansın istiyor.
Millet nutuk değil adalet istiyor.
Millet Hukuk istiyor.
Gördük ki millet, millete kulak vermeyenlerin kulağını çekiyor.
 
Seçim bitti şiirimize bakalım.
Şiir insanın kalbini ve dilini yumuşatır, her dem hayata güzellikler bırakır.
Gördük ki şiirin yumuşattığı kalpten, şiirin güzelleştirdiği dilden mahrum olanlara şiir gibi güzel bir cevabı varmış milletin.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.