Yıkılacak binalar belirlendi

GÜNDEM 02.08.2021 - 19:41, Güncelleme: 02.08.2021 - 19:41
 

Yıkılacak binalar belirlendi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ‘Yangın afeti yaşanan Manavgat’ta 2 bin 725 binada 1777 bağımsız birim ile Marmaris’te 109 binanın ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık olduğunun’ tespit edildiğini belirtti.

HABERİMİZVAR – Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, yangın afetinin 6’ncı gününde alandaki 257 kişilik ekibin, mobil laboratuvarlarla hasar tespit çalışmalarına devam ettiğini bildirdi. Kurum, “Mersin, Adana, Osmaniye ve Kilis’teki hasar tespit çalışmalarımızı tamamlamıştık. Manavgat ve Marmaris’te de hasar tespitlerimize vakit kaybetmeden devam ediyoruz” dedi.   1777 BİNADA AĞIR HASAR TESPİTİ   Bakan Kurum şu ifadeleri kullandı: “Antalya Manavgat’ta 2 bin 725 binada; 974 konut, 40 ticarethane, 278 ahır ve 485 diğer hane olmak üzere toplam 1777 bağımsız birimin ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık olduğunu tespit ettik. Tespitlerimize aralıksız devam edecek, hemşerilerimizin acılarını dindireceğiz”.   MARMARİS’TE 109 BİNA YIKILACAK   “Muğla Marmaris’te de Siteler, Armutalan, Bayır, İçmeler ve Turunç Mahallelerimizdeki hasar tespit çalışmalarımızı gece gündüz çalışarak yapıyoruz. Marmaris’te 109 binanın ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık olduğunu tespit ettik. Afetten etkilenen tüm yerlerde hızla hareket ederek çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Sahada her bir vatandaşımızla görüşerek taleplerini dinliyor, çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Biz, bir ve beraberiz”.  Etiketler:
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ‘Yangın afeti yaşanan Manavgat’ta 2 bin 725 binada 1777 bağımsız birim ile Marmaris’te 109 binanın ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık olduğunun’ tespit edildiğini belirtti.

HABERİMİZVAR – Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, yangın afetinin 6’ncı gününde alandaki 257 kişilik ekibin, mobil laboratuvarlarla hasar tespit çalışmalarına devam ettiğini bildirdi. Kurum, “Mersin, Adana, Osmaniye ve Kilis’teki hasar tespit çalışmalarımızı tamamlamıştık. Manavgat ve Marmaris’te de hasar tespitlerimize vakit kaybetmeden devam ediyoruz” dedi.

 

1777 BİNADA AĞIR HASAR TESPİTİ

 

Bakan Kurum şu ifadeleri kullandı: “Antalya Manavgat’ta 2 bin 725 binada; 974 konut, 40 ticarethane, 278 ahır ve 485 diğer hane olmak üzere toplam 1777 bağımsız birimin ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık olduğunu tespit ettik. Tespitlerimize aralıksız devam edecek, hemşerilerimizin acılarını dindireceğiz”.

 

MARMARİS’TE 109 BİNA YIKILACAK

 

“Muğla Marmaris’te de Siteler, Armutalan, Bayır, İçmeler ve Turunç Mahallelerimizdeki hasar tespit çalışmalarımızı gece gündüz çalışarak yapıyoruz. Marmaris’te 109 binanın ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık olduğunu tespit ettik. Afetten etkilenen tüm yerlerde hızla hareket ederek çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Sahada her bir vatandaşımızla görüşerek taleplerini dinliyor, çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Biz, bir ve beraberiz”. 

Etiketler:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.