Zabıta tatilci çadırlarını parçaladı

GÜNDEM 13.08.2019 - 16:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Zabıta tatilci çadırlarını parçaladı

Bayram tatili için Kaş’a gelip İnceboğaz’da kamp kuran vatandaşların çadırları parçalandı. Zabıta araçlarıyla gelen şahısların polis kimliği gösterdiğini ve uyarıda bulunmadan çadırları parçaladığını iddia eden tatilciler şikayetçi oldu

haberimizvar.net Bayram tatili için çeşitli kentlerden Kaş’a gelen 40 kadar tatilcinin İnceboğaz mevkiinde kaldığı çadırların zabıta tarafından parçalanıp, bıçaklarla kesilip uçurumdan aşağı atıldığı iddia edildi.  Alternatif tatil için çadırlarıyla birlikte Kaş’a gelen tatilciler deniz dönüşünde gördükleri manzara karşısında şoke olurken, o esnada kampta bulunan iki kadın tatilci zabıta aracıyla gelen kişilerin kendilerine polis kimliği gösterdiğini ileri sürdü. Çadırları parçalanan tatilciler AKP’li Kaş Belediyesi ve operasyonu yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. TATİLCİLERE TERÖRİST MUAMELESİ Kaş’a tatil için Bursa’dan geldiğini ve İnceboğaz’da çadır kurduğunu söyleyen tatilci, “Deniz dönüşe kamp yerine geldiğimizde bütün çadırları parçalanmış olarak bulduk. Polis, zabıta ve belediye çalışanları çadırların içlerine bakmadan, içinde birileri var mı diye sormadan, uyarıda bulunmadan hepsini uçurumdan aşağı fırlatmış. Sahibi olmayan çadırları bıçaklarla keserek zarar vermişler. Kaş’a huzurlu bir tatil düşüncesiyle gelen bizlere adeta terörist muamelesi yapıldı. Kamp yaptığımız alan kimseye ait değil. Söylendiğine göre yakınlarda paralı bir kamp alanı varmış ve onun şikayeti üzerine bizim çadırlarımız parçalanmış” dedi.
Bayram tatili için Kaş’a gelip İnceboğaz’da kamp kuran vatandaşların çadırları parçalandı. Zabıta araçlarıyla gelen şahısların polis kimliği gösterdiğini ve uyarıda bulunmadan çadırları parçaladığını iddia eden tatilciler şikayetçi oldu

haberimizvar.net Bayram tatili için çeşitli kentlerden Kaş’a gelen 40 kadar tatilcinin İnceboğaz mevkiinde kaldığı çadırların zabıta tarafından parçalanıp, bıçaklarla kesilip uçurumdan aşağı atıldığı iddia edildi.  Alternatif tatil için çadırlarıyla birlikte Kaş’a gelen tatilciler deniz dönüşünde gördükleri manzara karşısında şoke olurken, o esnada kampta bulunan iki kadın tatilci zabıta aracıyla gelen kişilerin kendilerine polis kimliği gösterdiğini ileri sürdü. Çadırları parçalanan tatilciler AKP’li Kaş Belediyesi ve operasyonu yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

TATİLCİLERE TERÖRİST MUAMELESİ

Kaş’a tatil için Bursa’dan geldiğini ve İnceboğaz’da çadır kurduğunu söyleyen tatilci, “Deniz dönüşe kamp yerine geldiğimizde bütün çadırları parçalanmış olarak bulduk. Polis, zabıta ve belediye çalışanları çadırların içlerine bakmadan, içinde birileri var mı diye sormadan, uyarıda bulunmadan hepsini uçurumdan aşağı fırlatmış. Sahibi olmayan çadırları bıçaklarla keserek zarar vermişler. Kaş’a huzurlu bir tatil düşüncesiyle gelen bizlere adeta terörist muamelesi yapıldı. Kamp yaptığımız alan kimseye ait değil. Söylendiğine göre yakınlarda paralı bir kamp alanı varmış ve onun şikayeti üzerine bizim çadırlarımız parçalanmış” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.