Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Galip İlya

SİYASET 08.10.2021 - 13:04, Güncelleme: 08.10.2021 - 13:04
 

Zafer Partisi Antalya İl Başkanı Galip İlya

İstanbul Bağımsız Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın kurduğu Zafer Partisi’nin Antalya İl Başkanlığı’na Galip İlya atandı.

haberimizvar.net- MHP’den ayrıldıktan sonra Meral Akşener başkanlığında kurulan İYİ Parti’de yeralan ancak buradan da partide FETÖ yapılanmaları olduğu iddiasıyla ayrılan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın 26 Ağustos’ta kurduğu Zafer Partisi ülke genelinde teşkilatlanmaya devam ediyor. TBMM’de iki milletvekili ile temsil edilen Zafer Partisi’nin Antalya İl Başkanlığı’na da tıpkı Özdağ gibi MHP ve İYİ Parti’de siyaset yapan Galip İlya atandı. Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı İlya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, partisinin kuruluş sürecini özetleyerek, “ Zafer Partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruzu başlattığı 26 Ağustos’da Sakarya Meydan Muharebesi’nin yapıldığı yer ziyaret edilerek kurulmuş, 30 Ağustos Zafer Haftası’nda da 1’inci Olağan Genel Kurulu’nu yaparak Genel Başkanlığa Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı getirmiştir” dedi.  ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ Kuruluşunu tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına Başlayan Zafer Partisi’nde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak’ın Antalya’ya gelerek Genel Başkan Özdağ’ın da oluruyla Antalya Kurucu İl Başkanlığı’na kendisini atadığını belirten Galip İlya, “Partimizin siyasi düşünce ve fikri ‘Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği’ olarak tüzüğünde belirtilmiştir. Zafer Partisi fikri yapısını Cumhuriyetin kurucu iradesi ve Atatürk’ün fikri düşüncesi Türk Milliyetçiliğinden alır. Bu düşünce Atatürk’ün ‘Nutuk, Gençliğe Hitabesi’ ile ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ düşünce ve fikirlerinde mevcut olup, bu fikirleri gerçek manada uygulayacak parti Zafer Partisidir” diye konuştu.  GENÇLER VE KADINLAR Açıklamasında partisinin genel politikalarına da değinen İlya şöyle devam etti; “Maalesef Atatürk’ün vefatından sonra bugüne kadar hiçbir parti Atatürk’ün Türklük ve Türk Milliyetçiliği fikrini uygulamamıştır. Zafer Partisi ve Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ gençlerimize çok önem vermektedir. Kadın politikaları her zaman ön planda olacaktır. Zafer Partisi ‘Bilim, Birlik, Barış’ ilkeleri doğrultusunda çalışarak Atatürk’ün hedeflediği Türk Milletini ve devletini muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaktır.”
İstanbul Bağımsız Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın kurduğu Zafer Partisi’nin Antalya İl Başkanlığı’na Galip İlya atandı.

haberimizvar.net- MHP’den ayrıldıktan sonra Meral Akşener başkanlığında kurulan İYİ Parti’de yeralan ancak buradan da partide FETÖ yapılanmaları olduğu iddiasıyla ayrılan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın 26 Ağustos’ta kurduğu Zafer Partisi ülke genelinde teşkilatlanmaya devam ediyor. TBMM’de iki milletvekili ile temsil edilen Zafer Partisi’nin Antalya İl Başkanlığı’na da tıpkı Özdağ gibi MHP ve İYİ Parti’de siyaset yapan Galip İlya atandı. Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı İlya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, partisinin kuruluş sürecini özetleyerek, “ Zafer Partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruzu başlattığı 26 Ağustos’da Sakarya Meydan

Muharebesi’nin yapıldığı yer ziyaret edilerek kurulmuş, 30 Ağustos Zafer Haftası’nda da 1’inci Olağan Genel Kurulu’nu yaparak Genel Başkanlığa Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı getirmiştir” dedi. 

ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ
Kuruluşunu tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına
Başlayan Zafer Partisi’nde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak’ın Antalya’ya gelerek Genel Başkan Özdağ’ın da oluruyla Antalya Kurucu
İl Başkanlığı’na kendisini atadığını belirten Galip İlya, “Partimizin siyasi düşünce ve fikri ‘Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği’ olarak tüzüğünde belirtilmiştir. Zafer Partisi fikri yapısını Cumhuriyetin kurucu iradesi ve Atatürk’ün fikri düşüncesi Türk
Milliyetçiliğinden alır. Bu düşünce Atatürk’ün ‘Nutuk, Gençliğe Hitabesi’ ile ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ düşünce ve fikirlerinde mevcut olup, bu fikirleri gerçek manada uygulayacak parti Zafer Partisidir” diye konuştu. 

GENÇLER VE KADINLAR
Açıklamasında partisinin genel politikalarına da değinen İlya şöyle devam etti; “Maalesef
Atatürk’ün vefatından sonra bugüne kadar hiçbir parti Atatürk’ün Türklük ve Türk
Milliyetçiliği fikrini uygulamamıştır. Zafer Partisi ve Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ gençlerimize çok önem vermektedir. Kadın politikaları her zaman ön planda olacaktır.
Zafer Partisi ‘Bilim, Birlik, Barış’ ilkeleri doğrultusunda çalışarak Atatürk’ün hedeflediği Türk Milletini ve devletini muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.