128 milyar dolar nerede

YEREL 19.05.2021 - 16:13, Güncelleme: 19.05.2021 - 16:13
 

128 milyar dolar nerede

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açıklama yapan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz, 128 milyar doları sordu

haberimizvar.net- CHP Gençlik Kolları Antalya İl Başkanı Özkan Yılmaz, 19 Mayıs nedeniyle yaptığı açıklamada 128 milyar doların akıbetini sordu. “Türkiye Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde halkı için kendi canından geçmiş kahramanların cesaretiyle kuruldu. 19 Mayıs 1919 işte bu cesaretin gerçekliğidir. Bizler, işte bu ruhun gençleriyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençleriyiz. Halkımızın alın teri, 128 Milyar Doların akıbeti bizim için vatan meselesidir. Ve bugün bir kez daha soruyoruz, 128 Milyar Dolar Nerede? Halkımızın alınteri nerede?” diyen Özkan şunları söyledi: “Bugün gençliğin bayramı. Bugün bizlerin bayramı. Bugün elbet biz konuşacağız. Bugün Türkiye’de genç işsizlik oranı %30’lara dayanmışsa, gençliğin %80’i yurt dışında yaşamayı hayal ediyorsa ve gençlik geleceksizlik ve baskı politikaları arasına sıkıştırılmışsa, elbet biz konuşacağız, biz soracağız. Babalarımızın, annelerimizin ve bizim alın terimizin birikimi 128 Milyar Doların akıbetini sormak elbet bizim hakkımız. Çünkü kaybolan bizim geleceğimiz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından Cumhuriyet doğrudan bize, gençliğe emanet edildi. Bundandır ki Cumhuriyetin tek kuruşunun hesabını sormak, en fazla bizim hakkımız. Ve her yerde bu hakkımızı kullanacağız”
19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açıklama yapan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz, 128 milyar doları sordu

haberimizvar.net-  CHP Gençlik Kolları Antalya İl Başkanı Özkan Yılmaz, 19 Mayıs nedeniyle yaptığı açıklamada 128 milyar doların akıbetini sordu. “Türkiye Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde halkı için kendi canından geçmiş kahramanların cesaretiyle kuruldu. 19 Mayıs 1919 işte bu cesaretin gerçekliğidir. Bizler, işte bu ruhun gençleriyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençleriyiz. Halkımızın alın teri, 128 Milyar Doların akıbeti bizim için vatan meselesidir. Ve bugün bir kez daha soruyoruz, 128 Milyar Dolar Nerede? Halkımızın alınteri nerede?” diyen Özkan şunları söyledi:

“Bugün gençliğin bayramı. Bugün bizlerin bayramı. Bugün elbet biz konuşacağız. Bugün Türkiye’de genç işsizlik oranı %30’lara dayanmışsa, gençliğin %80’i yurt dışında yaşamayı hayal ediyorsa ve gençlik geleceksizlik ve baskı politikaları arasına sıkıştırılmışsa, elbet biz konuşacağız, biz soracağız. Babalarımızın, annelerimizin ve bizim alın terimizin birikimi 128 Milyar Doların akıbetini sormak elbet bizim hakkımız. Çünkü kaybolan bizim geleceğimiz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından Cumhuriyet doğrudan bize, gençliğe emanet edildi. Bundandır ki Cumhuriyetin tek kuruşunun hesabını sormak, en fazla bizim hakkımız. Ve her yerde bu hakkımızı kullanacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.