82 şirkette görev yapan AKP’li bürokrat

GÜNDEM 12.08.2021 - 23:51, Güncelleme: 12.08.2021 - 23:51
 

82 şirkette görev yapan AKP’li bürokrat

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AKP’li TMSF Başkan Yardımcısı Nevzat Avunç’un aynı anda 82 şirkette görev yaptığını ortaya çıkardı.

HABERİMİZVAR – CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AKP’li Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkan Yardımcısı Nevzat Avunç’un aynı anda 82 şirkette görev yaptığını ortaya çıkardı. CHP’li vekil Twitter paylaşımında Avunç’un 46 şirkette yönetim kurulu başkanı, 34 şirkette yönetim kurulu üyesi, iki şirkette müdürler kurulu başkanı olduğunu kaydetti. TMSF TARAFINDAN 82 ŞİRKETE ATANDI Kaynak olarak Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) ve Ticaret Sicil Gazetesi’ni gösteren Yavuzyılmaz, “TMSF usul ve esaslar tebliğine göre; bu bürokrat tek şirketten ücret alıyor (!) Bir insan fizyolojik olarak aynı anda 81 şirkette görev yapabilir mi? Bu AK Partili bürokratın aynı anda 81 şirketin yönetim kurulunda ne işi var?” diye sordu. Yavuzyılmaz daha sonra Avunç’un TMSF tarafından atandığı 82 şirketi paylaştı. 
CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AKP’li TMSF Başkan Yardımcısı Nevzat Avunç’un aynı anda 82 şirkette görev yaptığını ortaya çıkardı.

HABERİMİZVAR – CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AKP’li Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkan Yardımcısı Nevzat Avunç’un aynı anda 82 şirkette görev yaptığını ortaya çıkardı. CHP’li vekil Twitter paylaşımında Avunç’un 46 şirkette yönetim kurulu başkanı, 34 şirkette yönetim kurulu üyesi, iki şirkette müdürler kurulu başkanı olduğunu kaydetti.

TMSF TARAFINDAN 82 ŞİRKETE ATANDI

Kaynak olarak Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) ve Ticaret Sicil Gazetesi’ni gösteren Yavuzyılmaz, “ TMSF usul ve esaslar tebliğine göre; bu bürokrat tek şirketten ücret alıyor (!) Bir insan fizyolojik olarak aynı anda 81 şirkette görev yapabilir mi? Bu AK Partili bürokratın aynı anda 81 şirketin yönetim kurulunda ne işi var?” diye sordu. Yavuzyılmaz daha sonra Avunç’un TMSF tarafından atandığı 82 şirketi paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.