Acının gözyaşları

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.11.2023 - 13:34, Güncelleme: 01.11.2023 - 14:45
 

Acının gözyaşları

Muratpaşa Şirinyalı Mahallesi'nde falezlerde cansız bedeni bulunan ve annesi Natalya Kaya tarafından elbisesinden teşhis edilen 13 yaşındaki Ortaokul öğrencisi Aylin Kaya'nın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Cenazenin teslimi sırasında anne Natalya Kaya büyük üzüntü yaşadı.

haberimizvar.net- Olay, 30 Ekim saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi 1540 Sokak'ta meydana geldi. 30 metre yükseklikteki falezlerin denizle buluştuğu kayalıkta bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla olay yerine polis, itfaiye ve deniz polisi sevk edildi. Bulunan cesedin gence ait olduğu belirlendi. İnceleme sonrası ceset, kimliğinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. AİLE DNA ÖRNEĞİ VERDİ Soruşturma kapsamında, 25 Ekim'de okul servisinden indikten sonra ortadan kaybolan ortaokul öğrencisi Aylin Kaya'nın ailesi de Adli Tıp Kurumu'na davet edildi. Kimlik tespiti için dün sabah saatlerinde kuruma giden Natalya ve Suat Kaya, DNA örneği verdi. DNA testi sonucunda ölü bulunan gencin Aylin Kaya olduğu belirlendi. Kaya'nın annesi, babası ve yakınları, sabah saatlerinde cenazeyi teslim almak için Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Natalya Kaya, eşi ve yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Kaya, evrakı imzaladıktan sonra uzun süre gözyaşı döktü. Kaya'nın cenazesi, öğle vakti kılınacak namazın ardından Güzeloluk Mahallesi'nde defnedilecek. Soruşturma sürüyor. 
Muratpaşa Şirinyalı Mahallesi'nde falezlerde cansız bedeni bulunan ve annesi Natalya Kaya tarafından elbisesinden teşhis edilen 13 yaşındaki Ortaokul öğrencisi Aylin Kaya'nın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Cenazenin teslimi sırasında anne Natalya Kaya büyük üzüntü yaşadı.

haberimizvar.net- Olay, 30 Ekim saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi 1540 Sokak'ta meydana geldi. 30 metre yükseklikteki falezlerin denizle buluştuğu kayalıkta bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla olay yerine polis, itfaiye ve deniz polisi sevk edildi. Bulunan cesedin gence ait olduğu belirlendi. İnceleme sonrası ceset, kimliğinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

AİLE DNA ÖRNEĞİ VERDİ

Soruşturma kapsamında, 25 Ekim'de okul servisinden indikten sonra ortadan kaybolan ortaokul öğrencisi Aylin Kaya'nın ailesi de Adli Tıp Kurumu'na davet edildi. Kimlik tespiti için dün sabah saatlerinde kuruma giden Natalya ve Suat Kaya, DNA örneği verdi. DNA testi sonucunda ölü bulunan gencin Aylin Kaya olduğu belirlendi. Kaya'nın annesi, babası ve yakınları, sabah saatlerinde cenazeyi teslim almak için Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Natalya Kaya, eşi ve yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Kaya, evrakı imzaladıktan sonra uzun süre gözyaşı döktü.

Kaya'nın cenazesi, öğle vakti kılınacak namazın ardından Güzeloluk Mahallesi'nde defnedilecek.

Soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.