Afrika’da ATİP’i temsil edecek

EKONOMİ 10.10.2022 - 17:37, Güncelleme: 10.10.2022 - 17:37
 

Afrika’da ATİP’i temsil edecek

ATİP, Fildişi Sahili’nde düzenlenen ticaret fuarında stant açacak. Faaliyetlerini yurtdışına taşıyan ATİP’i Afrika’da üyelerinden REKAline Mobilya’nın sahibi Ramazan Çapaz temsil edecek.

Haberimizvar - Henüz iki yıllık bir mazisi olmasına rağmen etkin faaliyetleriyle Antalya’nın en aktif STK’ları arasında yeralan Antalya Ticaret Platformu Derneği (ATİP), iki yıldır üst üste katıldığı Ankara’daki WCI Afrika Forumu’nun ardından şimdi de Afrika’da benzeri bir fuarda stant açacak. Afrika’nın önemli ülkelerinden Fildişi Sahili’nde başkent Abidjan’da gerçekleştirilecek olan fuarda ATİP’i, dernek üyelerinden REKAline Mobilya ve Mimarlık Ltd. Şti.’nin sahibi genç iş insanı Ramazan Çapaz temsil edecek.   BAŞKENT ABİDJAN’A GİDİYOR 18 Ekim’de Fildişi Sahili’nin başkenti Abidjan’a uçacak olan Çapaz, ATİP standında, Fildişi Sahili Temsilcisi AngeMichelKuadio ile birlikte derneğin tanıtımını yapacak. Geçtiğimiz günlerde Antalya’ya gelerek dernek üyeleriyle çeşitli iş bağlantıları kuran Afrikalı iş insanlarıyla da görüşecek olan Çapaz, ihracat kapısını aralayacak girişimlerde bulunacak. Aynı zamanda kendi iş alanıyla ilgili görüşmeler de yapacak olan Ramazan Çapaz, bir süre önce gelen ortaklık teklifini masaya yatıracak. Afrika ziyaretinin son derece yararlı geçeceğini belirten Çapaz, “ATİP’te çok genç ve güçlü bir aile haline geldik. Güzel gelişmeler yaşıyoruz. İnanıyorum ki bu ivmeyle çok daha güzel işler yapacak, kentimize ve ülkemize önemli katlılar sağlayacağız” dedi.      
ATİP, Fildişi Sahili’nde düzenlenen ticaret fuarında stant açacak. Faaliyetlerini yurtdışına taşıyan ATİP’i Afrika’da üyelerinden REKAline Mobilya’nın sahibi Ramazan Çapaz temsil edecek.

Haberimizvar - Henüz iki yıllık bir mazisi olmasına rağmen etkin faaliyetleriyle Antalya’nın en aktif STK’ları arasında yeralan Antalya Ticaret Platformu Derneği (ATİP), iki yıldır üst üste katıldığı Ankara’daki WCI Afrika Forumu’nun ardından şimdi de Afrika’da benzeri bir fuarda stant açacak. Afrika’nın önemli ülkelerinden Fildişi Sahili’nde başkent Abidjan’da gerçekleştirilecek olan fuarda ATİP’i, dernek üyelerinden REKAline Mobilya ve Mimarlık Ltd. Şti.’nin sahibi genç iş insanı Ramazan Çapaz temsil edecek.

 

BAŞKENT ABİDJAN’A GİDİYOR

18 Ekim’de Fildişi Sahili’nin başkenti Abidjan’a uçacak olan Çapaz, ATİP standında, Fildişi Sahili Temsilcisi AngeMichelKuadio ile birlikte derneğin tanıtımını yapacak. Geçtiğimiz günlerde Antalya’ya gelerek dernek üyeleriyle çeşitli iş bağlantıları kuran Afrikalı iş insanlarıyla da görüşecek olan Çapaz, ihracat kapısını aralayacak girişimlerde bulunacak. Aynı zamanda kendi iş alanıyla ilgili görüşmeler de yapacak olan Ramazan Çapaz, bir süre önce gelen ortaklık teklifini masaya yatıracak. Afrika ziyaretinin son derece yararlı geçeceğini belirten Çapaz, “ATİP’te çok genç ve güçlü bir aile haline geldik. Güzel gelişmeler yaşıyoruz. İnanıyorum ki bu ivmeyle çok daha güzel işler yapacak, kentimize ve ülkemize önemli katlılar sağlayacağız” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.