AKP kongresinde korkulan oldu

SİYASET 29.03.2021 - 11:16, Güncelleme: 29.03.2021 - 11:30
 

AKP kongresinde korkulan oldu

AKP’nin 7. Olağan Kongresinde korkulan oldu ve koronavirüse yakalanan milletvekilinin onlarca kişiyle yan yana geldiği ortaya çıktı.

haberimizvar.net AKP’nin 7. Olağan Kongresinde korkulan oldu ve bir milletvekili koronavirüse yakalandığını açıkladı. AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, yaptığı açıklamada Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındığını duyurdu. Tamer, kendisiyle temaslı durumda olanların test yaptırmasını istedi. Fakta Tamer, AKP kongresine katılarak onlarca AKP üyesi isimle yan yana gelmişti. AKP’li İsmail Tamer, yaptığı açıklamada ise “Bu günkü yaptırdığım COVID 19 testim pozitif çıktı. Bir hafta öncesinde benimle görüşen tüm arkadaşlarımızın test yaptırmalarını özellikle istirham ediyorum. Ankara Şehir Hastane yattığımı belirtir dualarınızda olmam arzusuyla kamuoyuna duyururum” sözleriyle duyurdu.
AKP’nin 7. Olağan Kongresinde korkulan oldu ve koronavirüse yakalanan milletvekilinin onlarca kişiyle yan yana geldiği ortaya çıktı.

haberimizvar.net

AKP’nin 7. Olağan Kongresinde korkulan oldu ve bir milletvekili koronavirüse yakalandığını açıkladı. AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, yaptığı açıklamada Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındığını duyurdu.

Tamer, kendisiyle temaslı durumda olanların test yaptırmasını istedi. Fakta Tamer, AKP kongresine katılarak onlarca AKP üyesi isimle yan yana gelmişti.

AKP’li İsmail Tamer, yaptığı açıklamada ise “Bu günkü yaptırdığım COVID 19 testim pozitif çıktı. Bir hafta öncesinde benimle görüşen tüm arkadaşlarımızın test yaptırmalarını özellikle istirham ediyorum. Ankara Şehir Hastane yattığımı belirtir dualarınızda olmam arzusuyla kamuoyuna duyururum” sözleriyle duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.