AKP'li belediye CHP'li belediyenin malını götürdü

GÜNDEM 18.02.2022 - 11:37, Güncelleme: 18.02.2022 - 11:44
 

AKP'li belediye CHP'li belediyenin malını götürdü

Gündoğmuş Belediyesi’nin, Senir Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir’e ait kum ocağından 80 kamyon kumu izinsiz aldığı ileri sürüldü.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ve İyi Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya’nın yakından ilgilendiği olayda yaklaşık 80 kamyon malzeme Ak Partili Gündoğmuş Belediyesi tarafından alındı. Konu yargıya taşındı ve Gündoğmuş jandarması tarafından tutanaklar tutuldu. Hatırlanacağı gibi Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, büyük Manavgat yangınında, devletin ev yardımı için, "Evi yanmayan da keşke benim evim de yansaydı' diyecek" sözleriyle büyük tepki çekmişti. BÜYÜKŞEHİR'DEN SUÇ DUYURUSU İyi Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya "Bir arkadaşımın ihbarı üzerine kum ocağına gittim, AKP’li Gündoğmuş Belediyesi’ne ait 4 kamyonu kum alırken yakaladım. Hemen Gündoğmuş Jandarmasını arayıp durumu anlattım. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i de arayıp bilgilendirdim" dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin konuyla ilgili suç duyurunda bulunduğu öğrenildi.
Gündoğmuş Belediyesi’nin, Senir Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir’e ait kum ocağından 80 kamyon kumu izinsiz aldığı ileri sürüldü.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ve İyi Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya’nın yakından ilgilendiği olayda yaklaşık 80 kamyon malzeme Ak Partili Gündoğmuş Belediyesi tarafından alındı. Konu yargıya taşındı ve Gündoğmuş jandarması tarafından tutanaklar tutuldu. Hatırlanacağı gibi Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, büyük Manavgat yangınında, devletin ev yardımı için, "Evi yanmayan da keşke benim evim de yansaydı' diyecek" sözleriyle büyük tepki çekmişti.
BÜYÜKŞEHİR'DEN SUÇ DUYURUSU
İyi Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya "Bir arkadaşımın ihbarı üzerine kum ocağına gittim, AKP’li Gündoğmuş Belediyesi’ne ait 4 kamyonu kum alırken yakaladım. Hemen Gündoğmuş Jandarmasını arayıp durumu anlattım. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i de arayıp bilgilendirdim" dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin konuyla ilgili suç duyurunda bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.