Aksu'da Cumhuriyet coşkusu

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.10.2023 - 12:41, Güncelleme: 28.10.2023 - 12:41
 

Aksu'da Cumhuriyet coşkusu

Antalya'nın Aksu ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle yürüyüş korteji düzenlendi ve Yüzüncü Yıl Sergisi açıldı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in eşi Ümmü Şahin de korteje katıldı ve sergiyi gezdi.

haberimizvar.net-Aksu'daki okullar ve Aksu Gençlik Merkezi'ndeki kursiyerlerin Perge Antik Kenti'nde bir araya gelerek, ilçe merkezine kadar ellerinde Türk bayrakları ile gerçekleştirdikleri yürüyüş kortejine katılan Ümmü Şahin, kortej öncesinde bölgedeki hediyelik eşya satan esnafı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Perge Antik Kenti'nden Aksu Gençlik Merkezi'ne kadar devam eden yürüyüş kortejine eşlik eden Ümmü Şahin daha sonra Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle gerçekleştirilen Yüzüncü Yıl Sergisi'ne katıldı. Resim, giyim, el işi ve el sanatlarının farklı örneklerinden oluşan sergiyi gezen Ümmü Şahin, kursiyerler ile yakından ilgilendi.  Aksu'daki 100. yıl coşkusuna ortak olan Ümmü Şahin, serginin ardından şunları söyledi: “İlçemizde gerçekleştirilen yürüyüş korteji ve sergi, renkli görüntülere sahne oldu. Ellerimizde Türk bayrakları ile Perge Antik kentimizden ilçe merkezine kadar okullarımız, öğrencilerimiz, eğitmenlerimiz ve kursiyerlerimizle yürüdük. Sergi alanında ise kursiyerlerimizin yaptıkları eserleri yakından inceleme fırsatı elde ettik. Hepsinin eline, emeğine sağlık, sergimiz çok güzeldi. Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli göstergesi olan Cumhuriyetimiz 100 yaşında."   
Antalya'nın Aksu ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle yürüyüş korteji düzenlendi ve Yüzüncü Yıl Sergisi açıldı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in eşi Ümmü Şahin de korteje katıldı ve sergiyi gezdi.

haberimizvar.net-Aksu'daki okullar ve Aksu Gençlik Merkezi'ndeki kursiyerlerin Perge Antik Kenti'nde bir araya gelerek, ilçe merkezine kadar ellerinde Türk bayrakları ile gerçekleştirdikleri yürüyüş kortejine katılan Ümmü Şahin, kortej öncesinde bölgedeki hediyelik eşya satan esnafı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Perge Antik Kenti'nden Aksu Gençlik Merkezi'ne kadar devam eden yürüyüş kortejine eşlik eden Ümmü Şahin daha sonra Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle gerçekleştirilen Yüzüncü Yıl Sergisi'ne katıldı. Resim, giyim, el işi ve el sanatlarının farklı örneklerinden oluşan sergiyi gezen Ümmü Şahin, kursiyerler ile yakından ilgilendi. 

Aksu'daki 100. yıl coşkusuna ortak olan Ümmü Şahin, serginin ardından şunları söyledi:

“İlçemizde gerçekleştirilen yürüyüş korteji ve sergi, renkli görüntülere sahne oldu. Ellerimizde Türk bayrakları ile Perge Antik kentimizden ilçe merkezine kadar okullarımız, öğrencilerimiz, eğitmenlerimiz ve kursiyerlerimizle yürüdük. Sergi alanında ise kursiyerlerimizin yaptıkları eserleri yakından inceleme fırsatı elde ettik. Hepsinin eline, emeğine sağlık, sergimiz çok güzeldi. Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli göstergesi olan Cumhuriyetimiz 100 yaşında." 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.