Alanya'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için pedal çevirdiler

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.10.2023 - 10:13, Güncelleme: 27.10.2023 - 10:13
 

Alanya'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için pedal çevirdiler

Alanya'da Cumhuriyetin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 100. Yıl Bisiklet Turu düzenlendi.

haberimizvar.net- Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Alanya Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda öğrenci, kurum müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Anıt önünde başlayan etkinlikte katılımcılar Atatürk Caddesi üzerinden Gençlik Merkezi'ne kadar pedal çevirdi. Yarışın startını veren Kaymakam Fatih Ürkmezer ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tura da katıldı.  KIRMIZI BEYAZ CADDELERDE BAYRAM HAVASI Kaymakam Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı da güzergahta vatandaşlarla birlikte bisiklet sürdü. Kırmızı beyaz bayraklarla süslenen caddelerde bayram havasında tur tamamlandı.
Alanya'da Cumhuriyetin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 100. Yıl Bisiklet Turu düzenlendi.

haberimizvar.net-  Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Alanya Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda öğrenci, kurum müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Anıt önünde başlayan etkinlikte katılımcılar Atatürk Caddesi üzerinden Gençlik Merkezi'ne kadar pedal çevirdi. Yarışın startını veren Kaymakam Fatih Ürkmezer ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tura da katıldı. 

KIRMIZI BEYAZ CADDELERDE BAYRAM HAVASI

Kaymakam Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı da güzergahta vatandaşlarla birlikte bisiklet sürdü. Kırmızı beyaz bayraklarla süslenen caddelerde bayram havasında tur tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.