Antalya'da kaçak tütün baskını

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.08.2023 - 10:57, Güncelleme: 24.08.2023 - 10:57
 

Antalya'da kaçak tütün baskını

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde jandarma bir eve yaptığı baskında 111 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirdi.

haberimizvar.net- AAntalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçakçılıkla mücadele çalışması yaptı. Ekipler Konyaaltı ilçesinde, M.S.Y.'nin evinde arama gerçekleştirdi. Arama 111 kilogram kıyılmış tütün ve kompresör ele geçirildi.
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde jandarma bir eve yaptığı baskında 111 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirdi.

haberimizvar.net- A Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçakçılıkla mücadele çalışması yaptı. Ekipler Konyaaltı ilçesinde, M.S.Y.'nin evinde arama gerçekleştirdi. Arama 111 kilogram kıyılmış tütün ve kompresör ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.