Antalya'da narkotik operasyonu

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.08.2023 - 16:31, Güncelleme: 09.08.2023 - 16:33
 

Antalya'da narkotik operasyonu

Antalya polisi, kent merkezinde ve Alanya ilçesinde yaptığı operasyonlarda, 131 bin adet sentetik hap, 9 kilo kokain ve 4 adet silah ele geçirdi.

haberimizvar.net- Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yol uygulaması yaptı. Araçlarda yapılan aramalarda 131 Bin adet sentetik hap ile bir miktar metamfetamin ele geçirildi.  Ekiplerin Antalya kent merkezinde düzenlediği operasyonlara dedektör köpek Çaki de katıldı. Yapılan aramalarda 9 kilo 110 gram kokain, bir miktar esrar, 4 adet silah, 4 adet şarjör, 45 adet dolu fişek, yüklü miktarda paraya el konuldu. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Antalya polisi, kent merkezinde ve Alanya ilçesinde yaptığı operasyonlarda, 131 bin adet sentetik hap, 9 kilo kokain ve 4 adet silah ele geçirdi.

haberimizvar.net-  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yol uygulaması yaptı. Araçlarda yapılan aramalarda 131 Bin adet sentetik hap ile bir miktar metamfetamin ele geçirildi. 

Ekiplerin Antalya kent merkezinde düzenlediği operasyonlara dedektör köpek Çaki de katıldı. Yapılan aramalarda 9 kilo 110 gram kokain, bir miktar esrar, 4 adet silah, 4 adet şarjör, 45 adet dolu fişek, yüklü miktarda paraya el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.