Antalya’da sahne alacak

KÜLTÜR 15.01.2024 - 16:23, Güncelleme: 17.01.2024 - 14:08
 

Antalya’da sahne alacak

‘Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi’ isimli müzikli danslı gösteri 22 Şubat akşamı Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde Antalya seyircisi ile buluşacak.

 haberimizvar.net- Antalya, Şubat ayında da birçok kültür-sanat etkinliğine ev sahipliği yapmaya devam edecek. Şehirdeki sanatsal etkinlikler hız kesmeden sürüyor. Türkan Şoray Kültür Merkezi yeni etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Merkez, 22 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de sevilen oyuncu Nilgün Belgün’ü ağırlayacak. Nilgün Belgün’ün hayat hikâyesinden ve anılarından yola çıkarak sahnelediği ‘Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi’ isimli müzikli danslı gösteri Antalya seyircisi ile buluşacak. Nilgün Belgün'ün büyük ilgi gören İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi isimli kitabından sahneye uyarlanan Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi isimli müzikli danslı gösteride, sanatçı, hayatını, anılarını, yaşadıklarını, şarkılar ve danslarla kimi zaman hüzünlü kimi zaman kahkahalar eşliğinde anlatarak seyircileri ile buluşuyor. 2 saat sürecek olan gösterinin ise yaş sınırı 12 yaş olarak belirlendi.  Etkinliğin biletlerine ise online olarak erişim sağlamak mümkün olup, biletler 390 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.   TÜRKAN ŞORAY KÜLTÜR MERKEZİ HAKKINDA Türkan Şoray Kültür Merkezi,  658 kişilik seyirci kapasiteli salonlara sahip. Merkezde ayrıca otopark, enstrüman ve sahne depoları, orkestra, prova, aksesuar, yönetim odaları, kulis, atölye, fuaye-sergi salonu, sanat sokağı ve sosyal etkinlik terası da yer alıyor. İki ana taşıt ve yaya aksı üzerinde konumlandırılmasıyla aynı zamanda kent mimarisi için de köprü görevi gören Kültür Merkezi’nde fuayenin, atölye ve prova salonlarının konumlandırılması kent sakinleri ile salon kullanıcılarını buluşturacak şekilde tasarlandı.
‘Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi’ isimli müzikli danslı gösteri 22 Şubat akşamı Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde Antalya seyircisi ile buluşacak.

 haberimizvar.net- Antalya, Şubat ayında da birçok kültür-sanat etkinliğine ev sahipliği yapmaya devam edecek. Şehirdeki sanatsal etkinlikler hız kesmeden sürüyor. Türkan Şoray Kültür Merkezi yeni etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Merkez, 22 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de sevilen oyuncu Nilgün Belgün’ü ağırlayacak. Nilgün Belgün’ün hayat hikâyesinden ve anılarından yola çıkarak sahnelediği ‘Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi’ isimli müzikli danslı gösteri Antalya seyircisi ile buluşacak. Nilgün Belgün'ün büyük ilgi gören İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi isimli kitabından sahneye uyarlanan Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi isimli müzikli danslı gösteride, sanatçı, hayatını, anılarını, yaşadıklarını, şarkılar ve danslarla kimi zaman hüzünlü kimi zaman kahkahalar eşliğinde anlatarak seyircileri ile buluşuyor. 2 saat sürecek olan gösterinin ise yaş sınırı 12 yaş olarak belirlendi.  Etkinliğin biletlerine ise online olarak erişim sağlamak mümkün olup, biletler 390 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.

 

TÜRKAN ŞORAY KÜLTÜR MERKEZİ HAKKINDA

Türkan Şoray Kültür Merkezi,  658 kişilik seyirci kapasiteli salonlara sahip. Merkezde ayrıca otopark, enstrüman ve sahne depoları, orkestra, prova, aksesuar, yönetim odaları, kulis, atölye, fuaye-sergi salonu, sanat sokağı ve sosyal etkinlik terası da yer alıyor. İki ana taşıt ve yaya aksı üzerinde konumlandırılmasıyla aynı zamanda kent mimarisi için de köprü görevi gören Kültür Merkezi’nde fuayenin, atölye ve prova salonlarının konumlandırılması kent sakinleri ile salon kullanıcılarını buluşturacak şekilde tasarlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.