Antalyaspor'da Nuri Şahin şoku !

SPOR 29.12.2023 - 11:18, Güncelleme: 29.12.2023 - 11:18
 

Antalyaspor'da Nuri Şahin şoku !

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, uzun yıllar formasını giydiği Almanya'nın Borussia Dormund takımına transfer oldu. 5 Ekim 2021'den beri Antalyaspor'u çalıştıran Şahin, kırımız beyazlı kulüpten olan alacaklarından vazgeçti. Nuri Şahin, Alman ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

haberimizvar.net- ntalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, Bundesliga'da mücadele eden Borussia Dortmund ile her konuda anlaşma sağladı. Buna göre Nuri Şahin, futbola başladığı kulüp olan Borussia Dortmund için sezon sonuna kadar antrenör olarak çalışacak. Bu esnada pro lisansını alacak Şahin, sonraki 4 yılda ise Edin Terziç'in yerine takımın teknik direktörlüğü görevini üstlenecek. ALACAKLARINDAN VAZGEÇTİ Borussia Dortmund ile anlaşan Nuri Şahin, Antalyaspor'daki birikmiş alacaklarından da vazgeçti. Kulübünün Bundesliga şampiyonluğunu ligin bitimine iki hafta kala ilan etmesiyle şampiyonluk sevinci yaşayan Nuri Şahin o dönem kariyerinin en önemli başarısına imza attı. Borussia'nın lig şampiyonluğu yolunda takımının en önemli kozlarından olan futbolcu sezon boyunca 30 lig maçında 6 gol atmış ve 8 asist yaptı. Nuri Şahin, takım arkadaşları tarafındansa şampiyonluğun mimarı olarak tanımlandı. Ayrıca Bundesliga'da oynayan tüm futbolcular arasındaki bir ankette de sezonun en iyi oyuncusu olarak seçildi. 5 EKİM 2021'DEN BU YANA ANTALYASPOR'U ÇALIŞTIRIYORDU Antalyaspor'un başına 5 Ekim 2021'de geçen Nuri Şahin, bu sürede 92 maçta 38 galibiyet, 23 beraberlik, 31 yenilgi gördü. Bu sezon ise 19 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik, 5 de yenilgi aldı.
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, uzun yıllar formasını giydiği Almanya'nın Borussia Dormund takımına transfer oldu. 5 Ekim 2021'den beri Antalyaspor'u çalıştıran Şahin, kırımız beyazlı kulüpten olan alacaklarından vazgeçti. Nuri Şahin, Alman ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

haberimizvar.net- ntalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, Bundesliga'da mücadele eden Borussia Dortmund ile her konuda anlaşma sağladı.

Buna göre Nuri Şahin, futbola başladığı kulüp olan Borussia Dortmund için sezon sonuna kadar antrenör olarak çalışacak. Bu esnada pro lisansını alacak Şahin, sonraki 4 yılda ise Edin Terziç'in yerine takımın teknik direktörlüğü görevini üstlenecek.

ALACAKLARINDAN VAZGEÇTİ

Borussia Dortmund ile anlaşan Nuri Şahin, Antalyaspor'daki birikmiş alacaklarından da vazgeçti.

Kulübünün Bundesliga şampiyonluğunu ligin bitimine iki hafta kala ilan etmesiyle şampiyonluk sevinci yaşayan Nuri Şahin o dönem kariyerinin en önemli başarısına imza attı.

Borussia'nın lig şampiyonluğu yolunda takımının en önemli kozlarından olan futbolcu sezon boyunca 30 lig maçında 6 gol atmış ve 8 asist yaptı. Nuri Şahin, takım arkadaşları tarafındansa şampiyonluğun mimarı olarak tanımlandı. Ayrıca Bundesliga'da oynayan tüm futbolcular arasındaki bir ankette de sezonun en iyi oyuncusu olarak seçildi.

5 EKİM 2021'DEN BU YANA ANTALYASPOR'U ÇALIŞTIRIYORDU

Antalyaspor'un başına 5 Ekim 2021'de geçen Nuri Şahin, bu sürede 92 maçta 38 galibiyet, 23 beraberlik, 31 yenilgi gördü. Bu sezon ise 19 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik, 5 de yenilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.