ASAT abonesi susuzluktan çıldırdı

YEREL 05.08.2023 - 12:42, Güncelleme: 05.08.2023 - 15:19
 

ASAT abonesi susuzluktan çıldırdı

Alanya'da bir adam evinde su olmadığı gerekçesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT binasını bastı. O anlar kameraya da yansıdı.

haberimizvar.net- Alanya'da bir vatandaş evinde 34 gündür su olmadığını söyleyerek Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT binasını bastı. İçeriye kadar giren adam, elindeki boş şişeleri önce yere attı ardından tekmeleyerek "34 gündür benim suyum yok. O adam buraya gelecek. Jandarmayı çağırın. Jandarma da gelsin. Ben burada bekliyorum. 34 gündür suyum yok. Ben artık bıktım ya. Onu ara, bunu ara, şunu ara. Ben kimi arayacağım ya? Jandarmayı da arayın. Jandarma da gelsin. Ben her gün su dolduruyorum ya. 34 gündür suyum yok. Yeter artık ya. Bıktım. Ben su istiyorum. Ben herkesi arıyorum. Murat Demirel'i arıyorum, Ümit Taban'ı arıyorum, Muhittin Böcek'i arıyorum, artık bir insan olsunlar" dedi.   ASAT görevlilerinin sakinleştirmeye çalıştığı adam, ASAT müdürnün odasına alındı. Öfkesi bir türlü dinmeyen ve tepkisine devam eden vatandaş, "Gelsin o, izin yapmayacak. Bana çözüm üretmek için senin şunun bu, bunun bu dediler. Yeter, 34 gün oldu ya. Benim evimde su yok. Benim suyum bugün gelecek. Sizin çavuşunuza 28 Haziran'da bayramda mesaj atmışım. Benim evimdeki saatin biri yok. Hamam gibi. Tuvalete giremiyorum. Ben evimde mayo ile geziyorum. 34 gündür denizde yıkanıyorum. " diye konuştu. Bu sırada ASAT görevlileri vatandaşı sakinleştirmeye çalıştı.atandaş," şeklinde konuştu.  Konuyla ilgili ASAT'tan henüz bir açıklama yapılmadı. 
Alanya'da bir adam evinde su olmadığı gerekçesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT binasını bastı. O anlar kameraya da yansıdı.

haberimizvar.net- Alanya'da bir vatandaş evinde 34 gündür su olmadığını söyleyerek Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT binasını bastı. İçeriye kadar giren adam, elindeki boş şişeleri önce yere attı ardından tekmeleyerek "34 gündür benim suyum yok. O adam buraya gelecek. Jandarmayı çağırın. Jandarma da gelsin. Ben burada bekliyorum. 34 gündür suyum yok. Ben artık bıktım ya. Onu ara, bunu ara, şunu ara. Ben kimi arayacağım ya? Jandarmayı da arayın. Jandarma da gelsin. Ben her gün su dolduruyorum ya. 34 gündür suyum yok. Yeter artık ya. Bıktım. Ben su istiyorum. Ben herkesi arıyorum. Murat Demirel'i arıyorum, Ümit Taban'ı arıyorum, Muhittin Böcek'i arıyorum, artık bir insan olsunlar" dedi.

 

ASAT görevlilerinin sakinleştirmeye çalıştığı adam, ASAT müdürnün odasına alındı. Öfkesi bir türlü dinmeyen ve tepkisine devam eden vatandaş, "Gelsin o, izin yapmayacak. Bana çözüm üretmek için senin şunun bu, bunun bu dediler. Yeter, 34 gün oldu ya. Benim evimde su yok. Benim suyum bugün gelecek. Sizin çavuşunuza 28 Haziran'da bayramda mesaj atmışım. Benim evimdeki saatin biri yok. Hamam gibi. Tuvalete giremiyorum. Ben evimde mayo ile geziyorum. 34 gündür denizde yıkanıyorum. " diye konuştu. Bu sırada ASAT görevlileri vatandaşı sakinleştirmeye çalıştı.atandaş," şeklinde konuştu. 

Konuyla ilgili ASAT'tan henüz bir açıklama yapılmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.