Balkan’dan 3 Mayıs mesajı

YEREL 03.05.2021 - 14:37, Güncelleme: 03.05.2021 - 14:37
 

Balkan’dan 3 Mayıs mesajı

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan yayınladığı mesajla 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutladı

haberimizvar.net- Antalya Baro Başkanı Polat Balkan yayınladığı mesajla 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutladı. Balkan mesajında şunları söyledi: “Uğur Mumcu’nun dediği gibi: ‘Bir kalem susar, yerini başkası alır. Bu kalemler tükenmez. Ne kelepçe, ne hapis bu kalemleri korkutamaz.’ Kalemini kırmayan, sözünü düşürmeyen basın emekçilerinin gününü kutluyorum.”
Antalya Baro Başkanı Polat Balkan yayınladığı mesajla 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutladı

haberimizvar.net-  Antalya Baro Başkanı Polat Balkan yayınladığı mesajla 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutladı. Balkan mesajında şunları söyledi: “Uğur Mumcu’nun dediği gibi: ‘Bir kalem susar, yerini başkası alır. Bu kalemler tükenmez. Ne kelepçe, ne hapis bu kalemleri korkutamaz.’ Kalemini kırmayan, sözünü düşürmeyen basın emekçilerinin gününü kutluyorum.”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.