Biber gazı da ayıramadı

GÜNDEM 21.07.2021 - 14:43, Güncelleme: 21.07.2021 - 14:43
 

Biber gazı da ayıramadı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde tekme tokat kavga eden gruba mahalle bekçileri müdahale etti. Bekçilerin biber gazı sıktığı tarafların bu rağmen kavgaya devam etmesi, kameraya yansıdı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Sahili'nin bulunduğu yürüyüş parkında iki grup arasında dün gece bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede tekme tokat kavgaya dönüştü. Parkı gezenler tarafları ayırmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bölgede görevli bekçiler alt alta üst üste birbirlerini yumruklayan tarafları ayırmak ve kavgayı sonlandırmak için uğraştı. Bir bekçi ise tarafların yüzüne biber gazı sıktı. Buna rağmen kavgaya devam eden taraflar, bir süre sonra güçlükle ayrıldı. O anlar, çevredeki tatilciler tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde tekme tokat kavga eden gruba mahalle bekçileri müdahale etti. Bekçilerin biber gazı sıktığı tarafların bu rağmen kavgaya devam etmesi, kameraya yansıdı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Sahili'nin bulunduğu yürüyüş parkında iki grup arasında dün gece bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede tekme tokat kavgaya dönüştü. Parkı gezenler tarafları ayırmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bölgede görevli bekçiler alt alta üst üste birbirlerini yumruklayan tarafları ayırmak ve kavgayı sonlandırmak için uğraştı. Bir bekçi ise tarafların yüzüne biber gazı sıktı. Buna rağmen kavgaya devam eden taraflar, bir süre sonra güçlükle ayrıldı.

O anlar, çevredeki tatilciler tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.