Bu kez İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencisi binlerce genç İzmir Marşı’nı söyledi

GÜNDEM 09.06.2022 - 15:22, Güncelleme: 09.06.2022 - 15:22
 

Bu kez İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencisi binlerce genç İzmir Marşı’nı söyledi

Erciyes Üniversitesi ve ODTÜ’de düzenlenen bahar şenliklerinde binlerce gencin İzmir Marşı’nı söylediği görüntülere bir yenisi daha eklendi.

haberimizvar.net- Son günlerde bazı noktalarda düzenlenmek istenen konser, şenlik ve organizasyonlar ya iptal edilmiş ya da bazı sanatçıların vereceği konserler valilik kararıyla iptal edilmişti. Bu iptal kararları kamuoyundan büyük tepki toplasa da üniversitelerin bahar şenlikleri, on binlerce gencin buluşma noktası haline geldi. Önce Kayseri Erciyes Üniversitesi, daha sonra da ODTÜ’de düzenlenen bahar şenliklerinde binlerce gencin İzmir Marşı’nı söylediği görüntülere bir yenisi daha eklendi. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenen bahar şenliklerinde binlerce genç İzmir Marşı'nı söyledi.  
Erciyes Üniversitesi ve ODTÜ’de düzenlenen bahar şenliklerinde binlerce gencin İzmir Marşı’nı söylediği görüntülere bir yenisi daha eklendi.

haberimizvar.net- Son günlerde bazı noktalarda düzenlenmek istenen konser, şenlik ve organizasyonlar ya iptal edilmiş ya da bazı sanatçıların vereceği konserler valilik kararıyla iptal edilmişti.

Bu iptal kararları kamuoyundan büyük tepki toplasa da üniversitelerin bahar şenlikleri, on binlerce gencin buluşma noktası haline geldi.

Önce Kayseri Erciyes Üniversitesi, daha sonra da ODTÜ’de düzenlenen bahar şenliklerinde binlerce gencin İzmir Marşı’nı söylediği görüntülere bir yenisi daha eklendi.

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenen bahar şenliklerinde binlerce genç İzmir Marşı'nı söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.