Çevik'ten Muhtarlar Günü mesajı

YEREL 19.10.2023 - 10:48, Güncelleme: 19.10.2023 - 10:48
 

Çevik'ten Muhtarlar Günü mesajı

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, muhtarların demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan, vatandaşa hizmet noktasında her zaman ön saflarda yer aldıklarını belirtti.

haberimizvar.net- Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çevik, mesajında şunları belirti: 100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan, devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman ön saflarda yer alan muhtarlarımız, halkımızın içinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileri, vatandaşlarımızın derdiyle dertlenen, sorunlarının çözümü konusunda sonuna kadar mücadelesini sürdüren, yeri geldiğinde ihtiyaç duyduğumuz her an kentine ve mahallesine sahip çıkma bilinci ile gece gündüz demeden kolluk kuvvetlerinin yanında olan mesai arkadaşlarımızdır. Muhtarlarımız insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışının içinde mevcut kent güvenliğinin devamının sağlanmasında Emniyet Müdürlüğümüzün gören gözü, duyan kulağıdır. Buradan hareketle; “yaşanabilir kentler ancak yaşanabilir mahallelerden oluşur” düsturu ile ‘Daha güvenli bir Antalya’ modeli oluşturmak üzere yürüttüğümüz projelerimizin vatandaşlarımıza aktarılmasında hiyerarşi silsilesinin ilk adımını üstlenen muhtarlarımızın gösterdikleri gayret takdire şayandır.   Bu düşüncelerle; hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi gören muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü” tek tek kutlar; Sevgi ve selamlarımı sunarım.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, muhtarların demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan, vatandaşa hizmet noktasında her zaman ön saflarda yer aldıklarını belirtti.

haberimizvar.net-  Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çevik, mesajında şunları belirti:

100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan, devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman ön saflarda yer alan muhtarlarımız, halkımızın içinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileri, vatandaşlarımızın derdiyle dertlenen, sorunlarının çözümü konusunda sonuna kadar mücadelesini sürdüren, yeri geldiğinde ihtiyaç duyduğumuz her an kentine ve mahallesine sahip çıkma bilinci ile gece gündüz demeden kolluk kuvvetlerinin yanında olan mesai arkadaşlarımızdır.

Muhtarlarımız insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışının içinde mevcut kent güvenliğinin devamının sağlanmasında Emniyet Müdürlüğümüzün gören gözü, duyan kulağıdır.

Buradan hareketle; “yaşanabilir kentler ancak yaşanabilir mahallelerden oluşur” düsturu ile ‘Daha güvenli bir Antalya’ modeli oluşturmak üzere yürüttüğümüz projelerimizin vatandaşlarımıza aktarılmasında hiyerarşi silsilesinin ilk adımını üstlenen muhtarlarımızın gösterdikleri gayret takdire şayandır.
 
Bu düşüncelerle; hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi gören muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü” tek tek kutlar;

Sevgi ve selamlarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.