CHP Alanya'yı da kazandı

SİYASET 31.03.2024 - 22:30, Güncelleme: 31.03.2024 - 22:30
 

CHP Alanya'yı da kazandı

CHP Alanya'yı da kazandı

haberimizvar.net- CHP Antalya'nın en büyük ilçelerinden Alanya'nın belediye başkanlığını Osman Tarık Özçelik ile kazandı. Sandıkların yüzde 54'nün açıldığı Alanya'da seçimi CHP adayı Osman Tarık Özçelik yüzde 47.15 ile kazanırken, MHP adayı ve mevcut belediye başkanı Adem Yücel yüzde 25.52, İYİ Parti Adayı Mehmet Şahin yüzde 22.5'de kaldı.
CHP Alanya'yı da kazandı

haberimizvar.net-  CHP Antalya'nın en büyük ilçelerinden Alanya'nın belediye başkanlığını Osman Tarık Özçelik ile kazandı. Sandıkların yüzde 54'nün açıldığı Alanya'da seçimi CHP adayı Osman Tarık Özçelik yüzde 47.15 ile kazanırken, MHP adayı ve mevcut belediye başkanı Adem Yücel yüzde 25.52, İYİ Parti Adayı Mehmet Şahin yüzde 22.5'de kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.