CHP Antalya İl’de ilk çatlak

GÜNDEM 12.10.2023 - 18:07, Güncelleme: 12.10.2023 - 18:12
 

CHP Antalya İl’de ilk çatlak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı’na seçilen Nail Kamacı yönetimi görev dağılımında ilk çatlağı verdi. Disiplin Kurulu Başkanlığı için Kamacı’nın söz verdiği isim, Muratpaşa İlçe Örgütü’nün söz verdiği isim ve Kepez İlçe Örgütü’nün söz verdiği isimler arasında gerginlik yaşandı.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, dün mazbatasını alarak makamına oturdu. Yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerden görev dağılımı yapacak olan Kamacı, mavi boncuk dağıtılarak yapılan siyaset nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Seçilen listede disiplin kurulu üyesi olarak yer alan önceki dönem disiplin kurulu başkanı Hikmet Balaban’a Nail Kamacı’nın kurulda başkanlık sözü verdiği, yine aynı listede bulunan Hüseyin Eroğlu’na CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in söz verdiği ve CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez’in, eski ilçe başkanı Önder Kurnaz’la birlikte Osman Selen’e söz verdiği öğrenildi. Disiplin kurulu başkanı seçmek için zorlanan Kamacı, ilçe başkanlarının verdikleri sözleri yerine getirme adına direnç göstermesi, kendisinin de en yaşlı yönetim kurulu üyelerinden biri olan Hikmet Balaban’ı küstürmek istememesinden dolayı konu arapsaçına döndü. CHP Antalya İl Örgütü bugünlerde kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesi adına görev dağılımı yapılırken kapalı kapılar ardından  çiçeği burnunda il başkanı Kamacı’ya zor zamanlar yaşatıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı’na seçilen Nail Kamacı yönetimi görev dağılımında ilk çatlağı verdi. Disiplin Kurulu Başkanlığı için Kamacı’nın söz verdiği isim, Muratpaşa İlçe Örgütü’nün söz verdiği isim ve Kepez İlçe Örgütü’nün söz verdiği isimler arasında gerginlik yaşandı.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, dün mazbatasını alarak makamına oturdu. Yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerden görev dağılımı yapacak olan Kamacı, mavi boncuk dağıtılarak yapılan siyaset nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor.

Seçilen listede disiplin kurulu üyesi olarak yer alan önceki dönem disiplin kurulu başkanı Hikmet Balaban’a Nail Kamacı’nın kurulda başkanlık sözü verdiği, yine aynı listede bulunan Hüseyin Eroğlu’na CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in söz verdiği ve CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez’in, eski ilçe başkanı Önder Kurnaz’la birlikte Osman Selen’e söz verdiği öğrenildi. Disiplin kurulu başkanı seçmek için zorlanan Kamacı, ilçe başkanlarının verdikleri sözleri yerine getirme adına direnç göstermesi, kendisinin de en yaşlı yönetim kurulu üyelerinden biri olan Hikmet Balaban’ı küstürmek istememesinden dolayı konu arapsaçına döndü.
CHP Antalya İl Örgütü bugünlerde kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesi adına görev dağılımı yapılırken kapalı kapılar ardından  çiçeği burnunda il başkanı Kamacı’ya zor zamanlar yaşatıyor.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.