CHP halkın sahillerine SAHİP ÇIKIYOR!

YEREL 01.05.2020 - 14:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP halkın sahillerine SAHİP ÇIKIYOR!

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, 7 Mayıs Perşembe günü Kadriye Halk Plajı’nda partisinin il başkanı, milletvekilleri ve STK örgütleriyle birlikte halk plajlarıyla ilgili basın açıklaması yapacağın ıduyurdu.

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Antalya Serik ilçesinde halkın denize girebileceği tek yerler olan Kadriye ve Belek Halk Plajları’nı küçülterek otellere tahsis edeceğini duyurması üzerine CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, 7 Mayıs Perşembe günü Kadriye Halk Plajı’nda basın açıklaması yapacağını duyurdu. CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın da katılacağı basın açıklamasıyla ilgili olarak Demir, sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: BAKANLIK EL KOYDU “7 Mayıs Perşembe günü Saat 11.00 de İl başkanımız Nusret Bayar, Antalya Milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz ve STK örgütleriyle birlikte Kadriye ve Belek beach parklarına Kültür Bakanlığı’nın el koymasıyla alakalı basın açıklamamız vardır. Basın açıklamamız Kadriye Beach Park’ta olacaktır. Yalnız Dünya’yı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın hastalık koronavirüs (covid-19) sebebiyle sosyal mesafeyi korunması adına halkımızı davet edemiyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunarım.”  
CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, 7 Mayıs Perşembe günü Kadriye Halk Plajı’nda partisinin il başkanı, milletvekilleri ve STK örgütleriyle birlikte halk plajlarıyla ilgili basın açıklaması yapacağın ıduyurdu.

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Antalya Serik ilçesinde halkın denize girebileceği tek yerler olan Kadriye ve Belek Halk Plajları’nı küçülterek otellere tahsis edeceğini duyurması üzerine CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, 7 Mayıs Perşembe günü Kadriye Halk Plajı’nda basın açıklaması yapacağını duyurdu. CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın da katılacağı basın açıklamasıyla ilgili olarak Demir, sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

BAKANLIK EL KOYDU

“7 Mayıs Perşembe günü Saat 11.00 de İl başkanımız Nusret Bayar, Antalya Milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz ve STK örgütleriyle birlikte Kadriye ve Belek beach parklarına Kültür Bakanlığı’nın el koymasıyla alakalı basın açıklamamız vardır. Basın açıklamamız Kadriye Beach Park’ta olacaktır. Yalnız Dünya’yı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın hastalık koronavirüs (covid-19) sebebiyle sosyal mesafeyi korunması adına halkımızı davet edemiyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunarım.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.