'CHP ticarethane değildir!' tepkisi

SİYASET 27.08.2023 - 18:09, Güncelleme: 28.08.2023 - 15:20
 

'CHP ticarethane değildir!' tepkisi

CHP Kepez İlçe Kongresi’nde Antalya Milletvekili Çorabatır kürsüde konuşurken sözleri “CHP ticarethane değildir!” sloganlarıyla kesildi. Çorabatır sözü bitmeden kürsüden indi. İlçe başkan adayı Ölmez, konuşurken çok alkış alınca diğer adayın taraftarlarıyla arbede yaşandı. Arbedeyi Milletvekili Cavit Arı engelledi.

haberimizvar.net-CHP Kepez İlçe Kongresi hareketli geçti. Mevcut ilçe başkanı Önder Kurnaz’ın yeniden aday olmadığı kongrede Zeki Doğan ile Gökhan Ölmez ilçe başkanlığı için yarıştı. Kongre devam ederken konuşmak için kürsüye çıkan CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır’ın sözleri salonda bulunan partililer tarafından “CHP ticarethane değildir!” sloganlarıyla kesildi. Çorabatır, sözlerine devam etmek istedi ancak  alkışlı protestoya maruz kaldı. ARBEDE YAŞANDI Adayların konuşması için söz verildiğinde Zeki Doğan diğer aday için ‘önce kardeşim konuşsun’ derken, Ölmez de ‘önce ağabeyim konuşsun’ dedi. Bunun üzerine divan üyeleri kura çekti. Kurada ilk konuşma hakkını kazanan Zeki Doğan, kağıttan metni okurken heyecanlanıp ara ara duraksadı. Daha sonra kürsüye çıkan Gökhan Ölmez, konuşmasını doğaçlama yaptı. Zaman zaman alkışlarla sözü kesilen Ölmez, çok alkış alınca salonda bulunan Doğan taraftarları tepki gösterdi. Bir anda Doğan’ı destekleyen partililerle, Ölmez’i destekleyen partililer birbirine girdi. Salonda gerginlik hakim olunca Antalya Milletvekili Cavit Arı eline mikrofonu alarak yüksek sesle herkesi uyardı. Arı’nın müdahalesiyle salondaki partililer sakinleşti ve Ölmez konuşmasına devam etti.
CHP Kepez İlçe Kongresi’nde Antalya Milletvekili Çorabatır kürsüde konuşurken sözleri “CHP ticarethane değildir!” sloganlarıyla kesildi. Çorabatır sözü bitmeden kürsüden indi. İlçe başkan adayı Ölmez, konuşurken çok alkış alınca diğer adayın taraftarlarıyla arbede yaşandı. Arbedeyi Milletvekili Cavit Arı engelledi.

haberimizvar.net- CHP Kepez İlçe Kongresi hareketli geçti. Mevcut ilçe başkanı Önder Kurnaz’ın yeniden aday olmadığı kongrede Zeki Doğan ile Gökhan Ölmez ilçe başkanlığı için yarıştı. Kongre devam ederken konuşmak için kürsüye çıkan CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır’ın sözleri salonda bulunan partililer tarafından “ CHP ticarethane değildir!” sloganlarıyla kesildi. Çorabatır, sözlerine devam etmek istedi ancak  alkışlı protestoya maruz kaldı.

ARBEDE YAŞANDI
Adayların konuşması için söz verildiğinde Zeki Doğan diğer aday için ‘önce kardeşim konuşsun’ derken, Ölmez de ‘önce ağabeyim konuşsun’ dedi. Bunun üzerine divan üyeleri kura çekti. Kurada ilk konuşma hakkını kazanan Zeki Doğan, kağıttan metni okurken heyecanlanıp ara ara duraksadı. Daha sonra kürsüye çıkan Gökhan Ölmez, konuşmasını doğaçlama yaptı. Zaman zaman alkışlarla sözü kesilen Ölmez, çok alkış alınca salonda bulunan Doğan taraftarları tepki gösterdi. Bir anda Doğan’ı destekleyen partililerle, Ölmez’i destekleyen partililer birbirine girdi. Salonda gerginlik hakim olunca Antalya Milletvekili Cavit Arı eline mikrofonu alarak yüksek sesle herkesi uyardı. Arı’nın müdahalesiyle salondaki partililer sakinleşti ve Ölmez konuşmasına devam etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.