CHP'ye yakışmadı

SİYASET 30.11.2023 - 15:40, Güncelleme: 30.11.2023 - 18:35
 

CHP'ye yakışmadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yarın ki Antalya ziyareti için üst geçitler ile kentin değişik noktalarına CHP Antalya İl Başkanlığı'nın boyutları çok küçük ve okunması zor olan afişleri astırması partililer ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı, 'CHP'ye yakışmadı' eleştirileri yapıldı.

haberimizvar.net- Özgür Özel'in CHP Genel Başkanı olarak Antalya'ya ilk gelişini duyurmada CHP Antalya İl Başkanlığı etkisiz kaldı. Özel'in 1 Ocak Cuma günü (yarın) yapacağı Antalya ziyareti için Antalya İl Başkanlığı'nın Antalya'nın çeşitli noktalarına ve üst geçitlere ebatları küçük ve okunması güç olan afişleri astırması partililer ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı, 'CHP'ye yakışmadı' eleştirileri yapıldı. Kendi hizmetlerini devasa afişlerle duyuran CHP'li belediyeler ile belediye başkan aday adayları da eleştirilerin hedefi oldu. Yarın saat 14.30'da Antalya Havalimanı'na gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saat 15.00'da CHP Antalya İl binasında partililer ve vatandaşlarla buluşacak. Özel, daha sonra Manavgat'a geçerek saat 17.00'da Manavgat İlçe Örgütü'nü ziyaret edecek. Özel, bu ziyaretin ardından başta belediye başkan aday adayları olmak üzere tüm partinin ve kamuoyunun dikkatle izleyeceği Manavgat Calimera Serra Otel'de gerçekleştirilecek ve yerel seçim stratejisinin belirleneceği kampa katılacak. PARTİLİLER VE VATANDAŞLAR TEPKİLİ CHP Genel Başkanı Özel'in Antalya'da böylesine önemli bir toplantıya katılacak olmasına rağmen partisinin Antalya İl örgütü, partili belediyelerin ve belediye başkan aday adaylarının duyuru konusunda yeterli duyarlılığı göstermemiş olmaları tepki yarattı. Özel'in ziyaretini duyurmada pasif kalınışına partililer ve vatandaşlarca sosyal medya hesaplarından yoğun tepki gösterdiler. Eleştirilerin bazılarında şu ifadeler kullanıldı: -CHP ilginç bir parti, Koskoca Genel Başkan Özgür Özel geliyor , Antalya'ya. Köprülere afiş asıyorlar minnacık. -Hani o kadar kurultay delegesi çıkaran Kepez de ise hiç afiş yok, ilginç. -CHP’nin bu kadar belediyesi var. Bu afişleri tasarlayan, asan  İl ve İlçe Yönetimleri kendinize yakıştırdınız bu kadar Minik Afişi, Sayın Özgür Özel'e. Kocaman CHP’nin Genel Başkanına nasıl yakıştırdınız? -Ben şahsen bu yaptığınızdan sizin adınıza utandık, ama bu küçücük afişlerle ne demek istediğinizi de anlıyorum. Utanç verici bir yaklaşım ve düşünce -Hiç asmasaydınız daha iyiydi.    
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yarın ki Antalya ziyareti için üst geçitler ile kentin değişik noktalarına CHP Antalya İl Başkanlığı'nın boyutları çok küçük ve okunması zor olan afişleri astırması partililer ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı, 'CHP'ye yakışmadı' eleştirileri yapıldı.

haberimizvar.net- Özgür Özel'in CHP Genel Başkanı olarak Antalya'ya ilk gelişini duyurmada CHP Antalya İl Başkanlığı etkisiz kaldı. Özel'in 1 Ocak Cuma günü (yarın) yapacağı Antalya ziyareti için Antalya İl Başkanlığı'nın Antalya'nın çeşitli noktalarına ve üst geçitlere ebatları küçük ve okunması güç olan afişleri astırması partililer ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı, 'CHP'ye yakışmadı' eleştirileri yapıldı.

Kendi hizmetlerini devasa afişlerle duyuran CHP'li belediyeler ile belediye başkan aday adayları da eleştirilerin hedefi oldu.

Yarın saat 14.30'da Antalya Havalimanı'na gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saat 15.00'da CHP Antalya İl binasında partililer ve vatandaşlarla buluşacak.

Özel, daha sonra Manavgat'a geçerek saat 17.00'da Manavgat İlçe Örgütü'nü ziyaret edecek. Özel, bu ziyaretin ardından başta belediye başkan aday adayları olmak üzere tüm partinin ve kamuoyunun dikkatle izleyeceği Manavgat Calimera Serra Otel'de gerçekleştirilecek ve yerel seçim stratejisinin belirleneceği kampa katılacak.

PARTİLİLER VE VATANDAŞLAR TEPKİLİ

CHP Genel Başkanı Özel'in Antalya'da böylesine önemli bir toplantıya katılacak olmasına rağmen partisinin Antalya İl örgütü, partili belediyelerin ve belediye başkan aday adaylarının duyuru konusunda yeterli duyarlılığı göstermemiş olmaları tepki yarattı.

Özel'in ziyaretini duyurmada pasif kalınışına partililer ve vatandaşlarca sosyal medya hesaplarından yoğun tepki gösterdiler. Eleştirilerin bazılarında şu ifadeler kullanıldı:

- CHP ilginç bir parti, Koskoca Genel Başkan Özgür Özel geliyor , Antalya'ya. Köprülere afiş asıyorlar minnacık.

-Hani o kadar kurultay delegesi çıkaran Kepez de ise hiç afiş yok, ilginç.

-CHP’nin bu kadar belediyesi var. Bu afişleri tasarlayan, asan  İl ve İlçe Yönetimleri kendinize yakıştırdınız bu kadar Minik Afişi, Sayın Özgür Özel'e. Kocaman CHP’nin Genel Başkanına nasıl yakıştırdınız?

-Ben şahsen bu yaptığınızdan sizin adınıza utandık, ama bu küçücük afişlerle ne demek istediğinizi de anlıyorum. Utanç verici bir yaklaşım ve düşünce

-Hiç asmasaydınız daha iyiydi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.