CW Enerji'de imzalar atıldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.09.2023 - 12:26, Güncelleme: 07.09.2023 - 12:26
 

CW Enerji'de imzalar atıldı

CW Enerji ile Europen Endüstri arasında yıllık 4 milyon metrekare güneş enerjisi paneli camı alımı için niyet mutabakatı imzalandı.

haberimizvar.net- CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, güzel bir anlaşmaya imza attıklarını söyledi. Bu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarvan, “Yenilenebilir enerjinin yaygınlaşmasını sağlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda; Europen Endüstri ile sektöre katkı sağlayacak önemli bir iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz adına yatırım yapmak ve böylesine önemli anlaşmalara imza atmak bizim için oldukça önemli" dedi. Bu anlaşma ile hem sektöre hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarını ifade eden Sarvan, “2024 yılı 3'üncü çeyreğinde üretime başlaması planlanan güneş enerjisi camları ile ilgili anlaşma yaptık. Buna göre iki şirket arasında yıllık 4 milyon metrekare güneş enerjisi paneli camı alımı için niyet mutabakatı imzaladık. Ülkemiz adına yatırım yapmaktan gurur duyuyoruz. İş birliğimiz ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu. Sürdürülebilir enerjiyle doğal kaynakların verimli kullanılmasını teşvik ederek, yarınlara daha yeşil bir dünya bırakılmasını amaçladıklarını dile getiren Sarvan, güneş enerji sisteminin her alanda yaygınlaşması için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerinin altını çizdi. Sarvan, güneş enerjisinin fabrikalar, evler, binalar, akaryakıt istasyonları, oteller, hastaneler, savunma sanayi gibi birçok farklı alanda kullanılabildiğini belirterek, şunları kaydetti: “Güneş, geleceğin en önemli kaynakları arasında yer alıyor ve elektrik ihtiyacının olduğu her yerde önemli bir potansiyele sahip. Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak, güneş enerjisinin kullanım alanı da her geçen gün artmaya devam ediyor. Biz de CW Enerji olarak, sınırsız enerji kaynağı olan güneşten daha fazla faydalanarak, yenilenebilir ve temiz enerji kullanımının artması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz." İki şirket arasındaki imza törenine, CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan ve Europen Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı Nebi Hatipoğlu katılım gösterdi.  
CW Enerji ile Europen Endüstri arasında yıllık 4 milyon metrekare güneş enerjisi paneli camı alımı için niyet mutabakatı imzalandı.

haberimizvar.net-  CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, güzel bir anlaşmaya imza attıklarını söyledi. Bu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarvan, “Yenilenebilir enerjinin yaygınlaşmasını sağlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda; Europen Endüstri ile sektöre katkı sağlayacak önemli bir iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz adına yatırım yapmak ve böylesine önemli anlaşmalara imza atmak bizim için oldukça önemli" dedi.

Bu anlaşma ile hem sektöre hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarını ifade eden Sarvan, “2024 yılı 3'üncü çeyreğinde üretime başlaması planlanan güneş enerjisi camları ile ilgili anlaşma yaptık. Buna göre iki şirket arasında yıllık 4 milyon metrekare güneş enerjisi paneli camı alımı için niyet mutabakatı imzaladık. Ülkemiz adına yatırım yapmaktan gurur duyuyoruz. İş birliğimiz ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Sürdürülebilir enerjiyle doğal kaynakların verimli kullanılmasını teşvik ederek, yarınlara daha yeşil bir dünya bırakılmasını amaçladıklarını dile getiren Sarvan, güneş enerji sisteminin her alanda yaygınlaşması için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerinin altını çizdi.

Sarvan, güneş enerjisinin fabrikalar, evler, binalar, akaryakıt istasyonları, oteller, hastaneler, savunma sanayi gibi birçok farklı alanda kullanılabildiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Güneş, geleceğin en önemli kaynakları arasında yer alıyor ve elektrik ihtiyacının olduğu her yerde önemli bir potansiyele sahip. Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak, güneş enerjisinin kullanım alanı da her geçen gün artmaya devam ediyor. Biz de CW Enerji olarak, sınırsız enerji kaynağı olan güneşten daha fazla faydalanarak, yenilenebilir ve temiz enerji kullanımının artması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

İki şirket arasındaki imza törenine, CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan ve Europen Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı Nebi Hatipoğlu katılım gösterdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.