Döşemealtı Reşit Doğan’la devam

SİYASET 05.01.2020 - 22:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Döşemealtı Reşit Doğan’la devam

CHP Döşemealtı 5. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Reşit Doğan güven tazeledi. Döşemealtı’nı il kongresinde temsil edecek 13 delege arasında Belediye Başkanı Turgay Genç de yer aldı.

haberimizvar.net- Antalya’da bugün yapılan CHP Döşemealtı 5. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Reşit Doğan güven tazeledi. 8 Ekim 2019’da Bilgehan Otel’de ilçe başkanlarıyla birlikte basınla buluşan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul’un toplantısında yeniden aday olmayacağını açıklayan Reşit Doğan, daha sonra karar değiştirip adaylığını ilan etti. Tek aday olarak beyaz listeyle seçime giren Doğan, Döşemealtı’nın yeni yönetimini de belirlemiş oldu. BAŞKAN TURGAY GENÇ İL DELEGESİ Doğan’ın yönetim kurulu Yücel Binici, Azmi Buyruk, Semih Çelikkaya, Müjde Çınar Temizsoy, Ayhan Çot, Hasan Dönmez, Gökhan Gökce, Özgür Gökoğlu, Semra Görceğiz, Vedat Güneş, Servet Manav, Mehmet Özer, Hamza Özpolat ve Binnur Uygur’dan oluştu. Yedek yönetim kurulu üyesi olarak da Mehmet Aker, Alim Taş, Aziz Özbey, Süleyman Çakan, Ayşe Köse, Hasan Hazır, Murat Doğan, Lale Ecevit, Teslime Acar Sarı, Zekeriya Budaklı, Ayşegül Çetiner, Selçuk Dikmen, Arif Arıca ve Veli Çot seçildi. Döşemealtı’nı il kongresinde temsil edecek delegeler de Sami Altun, Zeren Aytekin, Mehmet Balcı, Burhan Emin Biçer, Reşit Doğan, Murat Doğan, Turgay Genç, Muammer Gökoğlu, Rahime Gözel, İbrahim Kara, Aziz Özbey, Funda Tüfekçi ve Osman Yıldız olarak belirlendi. 
CHP Döşemealtı 5. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Reşit Doğan güven tazeledi. Döşemealtı’nı il kongresinde temsil edecek 13 delege arasında Belediye Başkanı Turgay Genç de yer aldı.

haberimizvar.net- Antalya’da bugün yapılan CHP Döşemealtı 5. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Reşit Doğan güven tazeledi. 8 Ekim 2019’da Bilgehan Otel’de ilçe başkanlarıyla birlikte basınla buluşan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul’un toplantısında yeniden aday olmayacağını açıklayan Reşit Doğan, daha sonra karar değiştirip adaylığını ilan etti. Tek aday olarak beyaz listeyle seçime giren Doğan, Döşemealtı’nın yeni yönetimini de belirlemiş oldu.

BAŞKAN TURGAY GENÇ İL DELEGESİ

Doğan’ın yönetim kurulu Yücel Binici, Azmi Buyruk, Semih Çelikkaya, Müjde Çınar Temizsoy, Ayhan Çot, Hasan Dönmez, Gökhan Gökce, Özgür Gökoğlu, Semra Görceğiz, Vedat Güneş, Servet Manav, Mehmet Özer, Hamza Özpolat ve Binnur Uygur’dan oluştu. Yedek yönetim kurulu üyesi olarak da Mehmet Aker, Alim Taş, Aziz Özbey, Süleyman Çakan, Ayşe Köse, Hasan Hazır, Murat Doğan, Lale Ecevit, Teslime Acar Sarı, Zekeriya Budaklı, Ayşegül Çetiner, Selçuk Dikmen, Arif Arıca ve Veli Çot seçildi. Döşemealtı’nı il kongresinde temsil edecek delegeler de Sami Altun, Zeren Aytekin, Mehmet Balcı, Burhan Emin Biçer, Reşit Doğan, Murat Doğan, Turgay Genç, Muammer Gökoğlu, Rahime Gözel, İbrahim Kara, Aziz Özbey, Funda Tüfekçi ve Osman Yıldız olarak belirlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.