Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda üç Türk sporcu piste çıkacak

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.02.2024 - 12:21, Güncelleme: 27.02.2024 - 12:28
 

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda üç Türk sporcu piste çıkacak

İskoçya'nın Glasgow kentinde 1-3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda, Türkiye'yi; Ersu Şaşma, Kayhan Özer ve Mikdat Sevler temsil edecek.

haberimizvar.net- Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye rekorlarını elinde bulunduran Ersu Şaşma sırıkla yüksek atlama, Kayhan Özer 60 metre, Mikdat Sevler ise 60 metre engelli yarışmalarında piste çıkacaklar.   Glasgow'da düzenlenecek olan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası öncesi Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar açıklamalarda bulundu. Rekortmen sporcuların ellerinden gelenin en iyisini yapacağını belirten Çintimar, "Dünya Salon Şampiyonası'na üç sporcu ile katılıyoruz. Ersu Şaşma sırıkla yüksek atlamada, Kayhan Özer 60 metre, Mikdat Sevler ise 60 metre engellide ülkemizi temsil edecek. Olimpiyat hazırlıkları devam eden birçok sporcumuz, bu şampiyonaya katılmayacak. Kota alan sporcularımızın, olimpiyat hazırlıkları ise farklı ülkelerde devam ediyor. Dünya Salon Şampiyonası'nda mücadele edecek olan üç sporcumuzda en iyi derecelerini koşacaklardır. Türkiye rekorlarını ellerinde bulunduran ay-yıldızlı sporcularımız, inşallah orada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar" diye konuştu. Milli atletlerin yarışma programı: 1 Mart Cuma: 60 metrede Kayhan Özer, TSİ 16.10 seçmeler, 22.45 yarı final, 00.45 final 2 Mart Cumartesi: 60 metre engelli Mikdat Sevler, TSİ 13:10 seçmeler, 22.10 yarı final, 00.30 final 3 Mart Pazar: Sırıkla Atlama Ersu Şaşma, TSİ 22.00'de finalde yarışacak.  
İskoçya'nın Glasgow kentinde 1-3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda, Türkiye'yi; Ersu Şaşma, Kayhan Özer ve Mikdat Sevler temsil edecek.

haberimizvar.net- Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye rekorlarını elinde bulunduran Ersu Şaşma sırıkla yüksek atlama, Kayhan Özer 60 metre, Mikdat Sevler ise 60 metre engelli yarışmalarında piste çıkacaklar.

 

Glasgow'da düzenlenecek olan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası öncesi Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar açıklamalarda bulundu. Rekortmen sporcuların ellerinden gelenin en iyisini yapacağını belirten Çintimar, "Dünya Salon Şampiyonası'na üç sporcu ile katılıyoruz. Ersu Şaşma sırıkla yüksek atlamada, Kayhan Özer 60 metre, Mikdat Sevler ise 60 metre engellide ülkemizi temsil edecek. Olimpiyat hazırlıkları devam eden birçok sporcumuz, bu şampiyonaya katılmayacak. Kota alan sporcularımızın, olimpiyat hazırlıkları ise farklı ülkelerde devam ediyor. Dünya Salon Şampiyonası'nda mücadele edecek olan üç sporcumuzda en iyi derecelerini koşacaklardır. Türkiye rekorlarını ellerinde bulunduran ay-yıldızlı sporcularımız, inşallah orada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar" diye konuştu.

Milli atletlerin yarışma programı:

1 Mart Cuma: 60 metrede Kayhan Özer, TSİ 16.10 seçmeler, 22.45 yarı final, 00.45 final

2 Mart Cumartesi: 60 metre engelli Mikdat Sevler, TSİ 13:10 seçmeler, 22.10 yarı final, 00.30 final

3 Mart Pazar: Sırıkla Atlama Ersu Şaşma, TSİ 22.00'de finalde yarışacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.