Ekmek zammına sert tepki

SİYASET 21.09.2022 - 12:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 12:22
 

Ekmek zammına sert tepki

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Antalya'da ekmek zammına sert tepki verdi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Antalya'da dün gece sessiz sedasız yapılan ekmek zammına tepki göstererek, sosyal medya hesabından "Basiretsiz saray rejiminde kuru ekmek bile lüks oldu" başlığıyla paylaşım yaptı. İlçe Başkanı Şahin, paylaşımında şunları kaydetti: "Antalya'da 210 gram ekmeğin fiyatı yapılan yüzde 25 zam ile birlikte 5 Lira oldu! Tüpüne zam, gazına zam, elektriğine zam, kuru ekmeğe zam, dört bir yanımız zam oldu! 4 kişilik dar gelirli bir ailenin sadece ekmek gideri en az 1000 Lira. Varın geri kalan masrafları siz düşünün! Hani o Başkanlık sistemi her şeye çare olacaktı! Hani her şey yoluna girecekti! Hani memlekette büyüme ve kalkınma rakamları istikrarlı olacaktı! İstikrarlı olan bir şey varsa o halkın sofrasına giren her şeye yapılan fahiş zamlardır! Yazıklar olsun bu soygun, bu talan, bu rant düzenine! Ekmek adalettir, ekmek alınteridir, ekmek emektir! Emeğimizi, alınterimizi sömüren; adaleti, hakkı hukuku yok eden bu SARAY REJİMİ'ni sandıkta devirmek boynumuzun borcudur!"
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Antalya'da ekmek zammına sert tepki verdi.
haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Antalya'da dün gece sessiz sedasız yapılan ekmek zammına tepki göstererek, sosyal medya hesabından "Basiretsiz saray rejiminde kuru ekmek bile lüks oldu" başlığıyla paylaşım yaptı. İlçe Başkanı Şahin, paylaşımında şunları kaydetti:
"Antalya'da 210 gram ekmeğin fiyatı yapılan yüzde 25 zam ile birlikte 5 Lira oldu!
Tüpüne zam, gazına zam, elektriğine zam, kuru ekmeğe zam, dört bir yanımız zam oldu!
4 kişilik dar gelirli bir ailenin sadece ekmek gideri en az 1000 Lira. Varın geri kalan masrafları siz düşünün!
Hani o Başkanlık sistemi her şeye çare olacaktı!
Hani her şey yoluna girecekti!
Hani memlekette büyüme ve kalkınma rakamları istikrarlı olacaktı!
İstikrarlı olan bir şey varsa o halkın sofrasına giren her şeye yapılan fahiş zamlardır!
Yazıklar olsun bu soygun, bu talan, bu rant düzenine!
Ekmek adalettir, ekmek alınteridir, ekmek emektir!
Emeğimizi, alınterimizi sömüren; adaleti, hakkı hukuku yok eden bu SARAY REJİMİ'ni sandıkta devirmek boynumuzun borcudur!"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.