Elmalı'da 3 bin hane doğalgaza kavuştu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.11.2023 - 13:28, Güncelleme: 03.11.2023 - 13:28
 

Elmalı'da 3 bin hane doğalgaza kavuştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin özel doğalgaz dağıtım şirketine verdiği altyapı desteği ile Elmalı'da 3 bin hane doğal gaz ile buluştu. Elmalı'nın doğal gaza kavuşan 7'nci ilçe olduğunu belirten Başkan Böcek, “2024 yılında da Alanya ve Gazipaşa'dayız" dedi.

haberimizvar.net- Elmalı'da Karyağdı Mahallesi Yeni Atatürk Parkı'nda gerçekleşen doğalgaz verme törenine Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, özel şirketin Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Başkan Muhittin Böcek, vatandaşın yararına olacak, refah arttıracak proje ve hizmetlere hep öncelik verdiklerini belirterek, “Siyasi beklentileri bir kenara bırakarak Elmalı'mızı doğalgaz ile hızlı bir şekilde kavuşturmak, vatandaşlarımızı rahat ettirmek adına girişimlerimizi yaptık. Şirkete desteklerimizi sunduk. Normalde büyükşehir belediyeleri altyapı katılımı alır. Büyükşehir Meclisi'nden oybirliğiyle geçirerek, şirketten bu parayı almıyoruz. Vatandaşın lehine çalışmalara hep destek oluyoruz. Hayırlı olsun" dedi. ELMALI 7'NCİ İLÇE OLDU Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı, Aksu, Korkuteli'nin ardından Elmalı'nın doğal gaza kavuşan 7'nci ilçe olduğunu aktaran Başkan Böcek, Elmalı'da 3 bin konuta doğal gaz verileceğini belirtti. Başkan Böcek, 2024 yılında da doğuda Alanya ve Gazipaşa'nın doğal gaza kavuşacağını söyledi.  BAŞKAN BÖCEK'İN DESTEĞİYLE 4 YIL ÖNCE GELDİ  Elmalı'ya doğalgaz alt yapısının 2027'de getirilmesinin planlandığına dikkat çeken Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk “Muhittin Böcek Başkanımız ile en büyük hayallerimizden birisi Elmalı'yı doğalgaz ile buluşturmaktı. Elmalı için 2027 tarihinde alt yapının gelebileceği planlanıyordu. Başkanımızın gayretleri ve alt yapı destekleriyle bu süreyi bu günlere çektik. Vatandaşlarımızın yoğun abonelik başvuruları da bizleri son derece mutlu etti. Ayrıca doğalgaz alt yapı çalışmalarının yapıldığı ana cadde ve sokaklarımızın yenilenmesini de hızlı bir şekilde yapıyoruz" diye konuştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, şirketin Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu, konuşmaların ardından ilk doğal gazı yaktı.  ASFALT DENETİMİ Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı'nın Yenimahalle ve Karyağdı mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarını da denetledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Böcek, asfalt ekibine kolaylıklar diledi. Başkan Böcek, “Antalya'mızın tüm ilçelerinde vatandaşımızın huzuru ve refahı için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin özel doğalgaz dağıtım şirketine verdiği altyapı desteği ile Elmalı'da 3 bin hane doğal gaz ile buluştu. Elmalı'nın doğal gaza kavuşan 7'nci ilçe olduğunu belirten Başkan Böcek, “2024 yılında da Alanya ve Gazipaşa'dayız" dedi.

haberimizvar.net- Elmalı'da Karyağdı Mahallesi Yeni Atatürk Parkı'nda gerçekleşen doğalgaz verme törenine Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, özel şirketin Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Başkan Muhittin Böcek, vatandaşın yararına olacak, refah arttıracak proje ve hizmetlere hep öncelik verdiklerini belirterek, “Siyasi beklentileri bir kenara bırakarak Elmalı'mızı doğalgaz ile hızlı bir şekilde kavuşturmak, vatandaşlarımızı rahat ettirmek adına girişimlerimizi yaptık. Şirkete desteklerimizi sunduk. Normalde büyükşehir belediyeleri altyapı katılımı alır. Büyükşehir Meclisi'nden oybirliğiyle geçirerek, şirketten bu parayı almıyoruz. Vatandaşın lehine çalışmalara hep destek oluyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

ELMALI 7'NCİ İLÇE OLDU

Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı, Aksu, Korkuteli'nin ardından Elmalı'nın doğal gaza kavuşan 7'nci ilçe olduğunu aktaran Başkan Böcek, Elmalı'da 3 bin konuta doğal gaz verileceğini belirtti. Başkan Böcek, 2024 yılında da doğuda Alanya ve Gazipaşa'nın doğal gaza kavuşacağını söyledi. 

BAŞKAN BÖCEK'İN DESTEĞİYLE 4 YIL ÖNCE GELDİ 

Elmalı'ya doğalgaz alt yapısının 2027'de getirilmesinin planlandığına dikkat çeken Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk “Muhittin Böcek Başkanımız ile en büyük hayallerimizden birisi Elmalı'yı doğalgaz ile buluşturmaktı. Elmalı için 2027 tarihinde alt yapının gelebileceği planlanıyordu. Başkanımızın gayretleri ve alt yapı destekleriyle bu süreyi bu günlere çektik. Vatandaşlarımızın yoğun abonelik başvuruları da bizleri son derece mutlu etti. Ayrıca doğalgaz alt yapı çalışmalarının yapıldığı ana cadde ve sokaklarımızın yenilenmesini de hızlı bir şekilde yapıyoruz" diye konuştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, şirketin Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu, konuşmaların ardından ilk doğal gazı yaktı. 

ASFALT DENETİMİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı'nın Yenimahalle ve Karyağdı mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarını da denetledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Böcek, asfalt ekibine kolaylıklar diledi. Başkan Böcek, “Antalya'mızın tüm ilçelerinde vatandaşımızın huzuru ve refahı için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.