Eski siyaseti bir kenara bırakın!

15.01.2020 - 13:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Eski siyaseti bir kenara bırakın!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, takım tutar gibi parti tutulamayacağını belirterek, “'CHP olarak biz her zaman doğruları yaptık' demiyorum. Bizim de yanlışlarımız oldu. Hata vatandaşın ayağına gitmeyen siyasetçide…” dedi.

haberimizvar.net-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aksaray’da düzenlenen muhtarlar buluşmasında yaptığı konuşmada eski siyaset tarzının bir kenara bırakılması gerektiğini belirterek, takım tutar gibi parti tutulamayacağını vurguladı. Kılıçdaroğlu, yaptığı öz eleştiride ise “’CHP olarak biz her zaman doğruları yaptık' demiyorum. Bizim de yanlışlarımız oldu. Hata vatandaşın ayağına gitmeyen siyasetçide” ifadelerini kullandı. MUHTARLARLA BULUŞTU CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasından satır başları şöyle:“Sen çalışmazsan üretmezsen, dışardan emir almaya başlarsın. 'Savaşı kazandık tamam' Ekonomik savaşı kazanmalısın.Cumhuriyet'in ilk yıllarında Demir, Şeker fabrikalarımız vardı. Uçak dünyada uçak üreten 5 ülkeden birisiydi. 1940'lı yıllarda. Ne oldu? Kıbrıs çıkarmasına kadar hepsini kapattık. Oradaki vatandaşlarımıza sahip çıktık. Amerika dedi ki: 'Bir dakika'. Benim iznim olmadan yapamazsın... DEMOKRASİ OLMAZSA BU ÜLKEDE GELİŞME OLMAZ Demokrasi olmazsa bir ülkede gelişme olmaz. Demokrasi bir anarşi değildir. Seçmen oyunu kullanır baktı ki çalışmıyor başka bir partiye verir. Takım tutar gibi parti tutulmaz.Bir toplumda farklı düşünceler olmazsa o toplum gelişmez. Ama 'sen neden bunu dedin?' diye eleştiremeyiz.Demokrasi seçimle gelenlerin gücü elinde tutan rejimin adıdır. Seçimle gelmişlerdir.Her gelen politikacı muhtarlarla ilgili güzel şeyler söylemiştir. Çünkü oy almak niyetindedir. ESKİ SİYASETİ BİR TARAFA BIRAKMAMIZ LAZIM Eski siyaseti bir tarafa bırakmamız lazım. 'CHP olarak biz her zaman doğruları yaptık' demiyorum. Bizim de yanlışlarımız oldu. Hata vatandaşın ayağına gitmeyen siyasetçide.Kadının başörtüsü sorununu getirdik. Türkiye'nin bir numaralı sorunu haline getirdik. Yanlışa her zaman yanlış diyeceğiz. YANLIŞIMIZI BİZE BİLDİRİN DÜZELTELİM Türkiye'ye ilk demokrasi muhtarlık seçimiyle gelmiştir.Muhtarlık kanunu olması gerek. Teklifi biz hazırladık. Her derneğe de gönderdik. 'Bakın bakalım. Yanlışımız da olabilir. Bildirin biz düzeltelim' dedik.Birleşik oy pusulanız yok. Niye yok?”   
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, takım tutar gibi parti tutulamayacağını belirterek, “'CHP olarak biz her zaman doğruları yaptık' demiyorum. Bizim de yanlışlarımız oldu. Hata vatandaşın ayağına gitmeyen siyasetçide…” dedi.

haberimizvar.net-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aksaray’da düzenlenen muhtarlar buluşmasında yaptığı konuşmada eski siyaset tarzının bir kenara bırakılması gerektiğini belirterek, takım tutar gibi parti tutulamayacağını vurguladı. Kılıçdaroğlu, yaptığı öz eleştiride ise “’CHP olarak biz her zaman doğruları yaptık' demiyorum. Bizim de yanlışlarımız oldu. Hata vatandaşın ayağına gitmeyen siyasetçide” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARLA BULUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasından satır başları şöyle:“Sen çalışmazsan üretmezsen, dışardan emir almaya başlarsın. 'Savaşı kazandık tamam' Ekonomik savaşı kazanmalısın.Cumhuriyet'in ilk yıllarında Demir, Şeker fabrikalarımız vardı. Uçak dünyada uçak üreten 5 ülkeden birisiydi. 1940'lı yıllarda. Ne oldu? Kıbrıs çıkarmasına kadar hepsini kapattık. Oradaki vatandaşlarımıza sahip çıktık. Amerika dedi ki: 'Bir dakika'. Benim iznim olmadan yapamazsın...

DEMOKRASİ OLMAZSA BU ÜLKEDE GELİŞME OLMAZ

Demokrasi olmazsa bir ülkede gelişme olmaz. Demokrasi bir anarşi değildir. Seçmen oyunu kullanır baktı ki çalışmıyor başka bir partiye verir. Takım tutar gibi parti tutulmaz.Bir toplumda farklı düşünceler olmazsa o toplum gelişmez. Ama 'sen neden bunu dedin?' diye eleştiremeyiz.Demokrasi seçimle gelenlerin gücü elinde tutan rejimin adıdır. Seçimle gelmişlerdir.Her gelen politikacı muhtarlarla ilgili güzel şeyler söylemiştir. Çünkü oy almak niyetindedir.

ESKİ SİYASETİ BİR TARAFA BIRAKMAMIZ LAZIM

Eski siyaseti bir tarafa bırakmamız lazım. 'CHP olarak biz her zaman doğruları yaptık' demiyorum. Bizim de yanlışlarımız oldu. Hata vatandaşın ayağına gitmeyen siyasetçide.Kadının başörtüsü sorununu getirdik. Türkiye'nin bir numaralı sorunu haline getirdik. Yanlışa her zaman yanlış diyeceğiz.

YANLIŞIMIZI BİZE BİLDİRİN DÜZELTELİM

Türkiye'ye ilk demokrasi muhtarlık seçimiyle gelmiştir.Muhtarlık kanunu olması gerek. Teklifi biz hazırladık. Her derneğe de gönderdik. 'Bakın bakalım. Yanlışımız da olabilir. Bildirin biz düzeltelim' dedik.Birleşik oy pusulanız yok. Niye yok?” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.