Ezber bozmaya geliyor!

SİYASET 02.02.2020 - 15:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ezber bozmaya geliyor!

CHP Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkan adaylığını açıklayan Yasemin Özsaraç, “Ezber bozacağım” dedi

haberimizvar.net-İstanbul’un ilçelerinde kadın kolları kongreleri hız kazandı. Bu kapsamda Yasemin Özsaraç, CHP Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Özsaraç adaylık açıklamasında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum partimde, CHP Kadıköy İlçesi Kadın Kolu Başkan adayı olarak ‘Siyasette kadın; çözüm demektir’ anlayışı ile hep birlikte yola çıkalım." dedi. PARTİMİZİN İLKELERİNDEN TAVİZ VERMEYİZ Özsaraç, sözlerine şöyle devam etti: “Partimizin ilkelerinden taviz vermeden kadınlarımız ve gençlerimiz ile birlikte fark yaratıp ezber bozacağımı düşünüyorum. Ülkemizde her alanda yaşanan sorunların aşılmasında kadın gücüne, kadın diline, kadın hassasiyetine ihtiyaç var. Kadın Kolları başkanı seçilmemiz durumunda yönetiminde yer alacak arkadaşlarımız ile parti içi sorumluluğum gereği ortak akılla ortak düşünce üreterek yol alacağız “  
CHP Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkan adaylığını açıklayan Yasemin Özsaraç, “Ezber bozacağım” dedi

haberimizvar.net-İstanbul’un ilçelerinde kadın kolları kongreleri hız kazandı. Bu kapsamda Yasemin Özsaraç, CHP Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Özsaraç adaylık açıklamasında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum partimde, CHP Kadıköy İlçesi Kadın Kolu Başkan adayı olarak ‘Siyasette kadın; çözüm demektir’ anlayışı ile hep birlikte yola çıkalım." dedi.

PARTİMİZİN İLKELERİNDEN TAVİZ VERMEYİZ

Özsaraç, sözlerine şöyle devam etti: “Partimizin ilkelerinden taviz vermeden kadınlarımız ve gençlerimiz ile birlikte fark yaratıp ezber bozacağımı düşünüyorum. Ülkemizde her alanda yaşanan sorunların aşılmasında kadın gücüne, kadın diline, kadın hassasiyetine ihtiyaç var. Kadın Kolları başkanı seçilmemiz durumunda yönetiminde yer alacak arkadaşlarımız ile parti içi sorumluluğum gereği ortak akılla ortak düşünce üreterek yol alacağız “  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.