'Fındıkkıran' biletleri şimdiden tükendi

GÜNDEM 09.01.2024 - 11:01, Güncelleme: 09.01.2024 - 11:01
 

'Fındıkkıran' biletleri şimdiden tükendi

Antalya Devlet Opera ve Balesi yeni yıl kutlamaları ile özdeşleşmiş ve dünyaca ünlü bale toplulukları tarafından sahneye konulan 'Fındıkkıran' balesini 11 Ocak Perşembe, 16 Ocak Salı, 18 Ocak Perşembe akşamları saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde bu sezon son kez sahneleyecek.

haberimizvar.net- Libretto ve koreografisi Armağan Davran ve Volkan Ersoy'a ait eserde Antalya DOB orkestrasını şef Hakan Kalkan yönetirken, eserin başkemancılığını Koray Önel üstlenecek. Çaykovski'nin bestelediği son bale olan eserin dekor tasarımı Gürcan Kubilay, kostüm tasarımı Aydan Çınar, ışık tasarımı ise Mustafa Eski imzasını taşıyor. Biletleri şimdiden tükenen eserde 'Fındıkkıran' rolünü Yağızhan Danış, 'Clara' rolünü Chisato Ishikawa, 'Şeker Perisi' rolünü Milina Fidan Özbek, 'Drosselmeyer' rolünü Evren İskender  ve 'Kral Fare' rolünü Burak Burçak canlandıracak. RÜYADA MACERALI YOLCULUK Stahlbaum ailesinin evindeki yılbaşı partisine vaftizci baba Drosselmeyer, çocuklar için bir çuval dolusu oyuncakla gelir. Clara'ya hediye edilen oyuncak Fındıkkıran'dır. Parti sona erdiğinde Clara, ev halkı uyurken Fındıkkıran'ı görmeye gider ve ona sarılarak uykuya dalar, uyandığında odayı Fareler Kralı'nın ordusu ile dolmuş bulur. Odadaki oyuncaklar canlanır, içlerinden en cesuru Fındıkkıran'dır. Fındıkkıran, Clara'nın önünde aniden yakışıklı bir prense dönüşür. Clara ve prens kar taneleri dansı içinde şekerleme ülkesi krallıklarına oyuncaklarla birlikte giderler.  
Antalya Devlet Opera ve Balesi yeni yıl kutlamaları ile özdeşleşmiş ve dünyaca ünlü bale toplulukları tarafından sahneye konulan 'Fındıkkıran' balesini 11 Ocak Perşembe, 16 Ocak Salı, 18 Ocak Perşembe akşamları saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde bu sezon son kez sahneleyecek.

haberimizvar.net- Libretto ve koreografisi Armağan Davran ve Volkan Ersoy'a ait eserde Antalya DOB orkestrasını şef Hakan Kalkan yönetirken, eserin başkemancılığını Koray Önel üstlenecek. Çaykovski'nin bestelediği son bale olan eserin dekor tasarımı Gürcan Kubilay, kostüm tasarımı Aydan Çınar, ışık tasarımı ise Mustafa Eski imzasını taşıyor.

Biletleri şimdiden tükenen eserde 'Fındıkkıran' rolünü Yağızhan Danış, 'Clara' rolünü Chisato Ishikawa, 'Şeker Perisi' rolünü Milina Fidan Özbek, 'Drosselmeyer' rolünü Evren İskender  ve 'Kral Fare' rolünü Burak Burçak canlandıracak.

RÜYADA MACERALI YOLCULUK

Stahlbaum ailesinin evindeki yılbaşı partisine vaftizci baba Drosselmeyer, çocuklar için bir çuval dolusu oyuncakla gelir. Clara'ya hediye edilen oyuncak Fındıkkıran'dır. Parti sona erdiğinde Clara, ev halkı uyurken Fındıkkıran'ı görmeye gider ve ona sarılarak uykuya dalar, uyandığında odayı Fareler Kralı'nın ordusu ile dolmuş bulur. Odadaki oyuncaklar canlanır, içlerinden en cesuru Fındıkkıran'dır. Fındıkkıran, Clara'nın önünde aniden yakışıklı bir prense dönüşür. Clara ve prens kar taneleri dansı içinde şekerleme ülkesi krallıklarına oyuncaklarla birlikte giderler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.