Fotoğraf sevdalıları ANSAN'da sergi açtı

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.10.2023 - 16:40, Güncelleme: 02.10.2023 - 16:49
 

Fotoğraf sevdalıları ANSAN'da sergi açtı

Antalyalı doğa ve tarih fotoğrafçıları Mehmet Budak ile Sedat Cantürk, objektiflerine yansıyan görüntüleri fotoğrafseverle paylaştı.

haberimizvar.net- Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan serginin kurdelesini ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, fotoğraf sanatçıları Mehmet Budak ile Sedat Cantürk birlikte kesti. Sergide, Antalya bölgesinde farklı mekânlarda çekilmiş doğal güzellikler,  tarihi zenginlikler ve sosyal yaşamdan görüntüler yer aldı.  "HAYATIM FOTOĞRAF OLDU" Fotoğraf sanatçısı Mehmet Budak, gençlik döneminde eline aldığı fotoğraf makinesini bir daha hiç bırakmadığını, aldığı eğitimlerle kendisini geliştirdiğini, katıldığı birçok yarışmadan ödül kazandığını hatırlattı. Budak, "Hayatım fotoğraf oldu. Makinemi yanımdan hiç ayırmıyorum. Doğayı da çok seviyorum. Doğa gezilerinde büyüleyen güzellikleri fotoğraf karelerime yansıtıyorum" dedi. "FOTOĞRAFA SEVDALIYIM" Fotoğraf sevdası yüzünden tarihi ören yerlerini, doğayı, çarşı pazarı yağmur- çamur demeden gezdiğini anlatan Sedat Cantürk ise "Emeklilik sonrası fotoğraf sevdama daha fazla zaman ayırdım. Keyifsiz olduğum zamanlarda bile fotoğraf çekerek üzerimdeki stresi atarak rahatlıyorum. Fotoğraf yarışmalarını da kaçırmıyorum. Fotoğraf çekmeyi herkese tavsiye ediyorum" diye konuştu. Mehmet Budak- Sedat Cantürk ikilisinin sergisine fotoğrafseverlerin ilgisi yoğun oldu. 
Antalyalı doğa ve tarih fotoğrafçıları Mehmet Budak ile Sedat Cantürk, objektiflerine yansıyan görüntüleri fotoğrafseverle paylaştı.

haberimizvar.net- Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan serginin kurdelesini ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, fotoğraf sanatçıları Mehmet Budak ile Sedat Cantürk birlikte kesti. Sergide, Antalya bölgesinde farklı mekânlarda çekilmiş doğal güzellikler,  tarihi zenginlikler ve sosyal yaşamdan görüntüler yer aldı. 

"HAYATIM FOTOĞRAF OLDU"

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Budak, gençlik döneminde eline aldığı fotoğraf makinesini bir daha hiç bırakmadığını, aldığı eğitimlerle kendisini geliştirdiğini, katıldığı birçok yarışmadan ödül kazandığını hatırlattı. Budak, "Hayatım fotoğraf oldu. Makinemi yanımdan hiç ayırmıyorum. Doğayı da çok seviyorum. Doğa gezilerinde büyüleyen güzellikleri fotoğraf karelerime yansıtıyorum" dedi.

"FOTOĞRAFA SEVDALIYIM"

Fotoğraf sevdası yüzünden tarihi ören yerlerini, doğayı, çarşı pazarı yağmur- çamur demeden gezdiğini anlatan Sedat Cantürk ise "Emeklilik sonrası fotoğraf sevdama daha fazla zaman ayırdım. Keyifsiz olduğum zamanlarda bile fotoğraf çekerek üzerimdeki stresi atarak rahatlıyorum. Fotoğraf yarışmalarını da kaçırmıyorum. Fotoğraf çekmeyi herkese tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Mehmet Budak- Sedat Cantürk ikilisinin sergisine fotoğrafseverlerin ilgisi yoğun oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.