Gerçek olmadığına inanamayacaksınız!

KÜLTÜR 28.11.2020 - 15:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Gerçek olmadığına inanamayacaksınız!

Karşınızda, 1976 doğumlu İtalyan ressam:Marco Grassi.  Sanata, muhasebeci olduktan sonra, 20 yaşında başladı. Bu çok geç verilen karar ile, Bologna Güzel Sanatlar Akademisi’nde eğitim görmeye başladı. Verdiği bir röportajda, "Çizmeyi ve boyamayı kendi kendime öğrendim. Aldığım tek ders figur çizimiydi. Yapabileceklerim veya yapmış olmam gerekenlere ilişkin hiçbir şey ve hiçbir kimsenin doğrudan etkisinde kalmadım, tüm eserlerim kendi hayal gücümün ve yaratıcılığımın sonucu ve ben bundan gurur duyuyorum." diyor.  Resimlerini hiperrealizm değil, daha çok sürrealizm olarak tanımlıyor ve güzel sanatlar öğrencilerine, yaratıcı ve cesur olmalarını tavsiye ediyor. İşte, Marco Grassi’nin birkaç eserini sizin için derledik:     İlgili haberler için resimlere tıklayın:

Karşınızda, 1976 doğumlu İtalyan ressam:Marco Grassi. 
Sanata, muhasebeci olduktan sonra, 20 yaşında başladı. Bu çok geç verilen karar ile, Bologna Güzel Sanatlar Akademisi’nde eğitim görmeye başladı. Verdiği bir röportajda, "Çizmeyi ve boyamayı kendi kendime öğrendim. Aldığım tek ders figur çizimiydi. Yapabileceklerim veya yapmış olmam gerekenlere ilişkin hiçbir şey ve hiçbir kimsenin doğrudan etkisinde kalmadım, tüm eserlerim kendi hayal gücümün ve yaratıcılığımın sonucu ve ben bundan gurur duyuyorum." diyor. 

Resimlerini hiperrealizm değil, daha çok sürrealizm olarak tanımlıyor ve güzel sanatlar öğrencilerine, yaratıcı ve cesur olmalarını tavsiye ediyor.

İşte, Marco Grassi’nin birkaç eserini sizin için derledik:
 

 

İlgili haberler için resimlere tıklayın:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.