Görevden alınan müdürden açıklama

GÜNDEM 27.09.2019 - 20:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Görevden alınan müdürden açıklama

Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca görevden alınmasının ardından sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

haberimizvar.net- Seval Yasak Dizerkonca, görevden alınmasını sosyal medyadan ayrılma olarak açıklamıştı.  Açıklamasının ardından Seval Yasak Dizerkonca’nın görevden alınmasının arkasından  olayın iç yüzü ortaya çıkmıştı. Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca’nın polisin yaptığı telefon dinlemelerine takıldığı için görevden alındığı ortaya çıkarken, Bir ucu FETÖ’ye dayanan operasyonun diğer ucunun da Ticaret İl Müdürlüğü’ne ulaştığı ortaya çıktı. Kamuoyuna yansıyan haberlerden sonra Seval Yasak Dizerkonca, zorunlu bir açıklama yapma ihtiyacı duydu. “FETÖ İLE İLGİM YOK” Dizerkonca’nın yaptığı açıklama şu şekilde: “Kamuoyuna zorunlu açıklama: Geçici görev ile yaklaşık üç yıl vekaleten hizmet ettiğim, Antalya Ticaret İI Müdürlüğü'nden ayrılmama gerekçe olarak sunulan ve bazı basın yayın organları ile kamu oyuna sızdırılan tapelerden açıkça anlaşılacağı üzere ne terör örgütü fetö ile nede rüşvet ilişkileri ile uzaktan yakından, bir ilgim olmadığı anlaşılmaktadır. Hakkımda yapılan asılsız haberlerle ilgili yasal süreci başlatmış bulunmaktayım. 657 sayılı devlet memurları kanununa göre geçici görevle başka bir kurumda vekaleten yürütülen görevlerde, vekalet bitince asli kadroya dönülür. Ben de asli kadromun olduğu kurumda, onurumla, şerefimle, şehrime, ülkeme hizmet etmeye devam etmekteyim. Görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime, çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.“
Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca görevden alınmasının ardından sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

haberimizvar.net- Seval Yasak Dizerkonca, görevden alınmasını sosyal medyadan ayrılma olarak açıklamıştı.  Açıklamasının ardından Seval Yasak Dizerkonca’nın görevden alınmasının arkasından  olayın iç yüzü ortaya çıkmıştı. Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca’nın polisin yaptığı telefon dinlemelerine takıldığı için görevden alındığı ortaya çıkarken, Bir ucu FETÖ’ye dayanan operasyonun diğer ucunun da Ticaret İl Müdürlüğü’ne ulaştığı ortaya çıktı. Kamuoyuna yansıyan haberlerden sonra Seval Yasak Dizerkonca, zorunlu bir açıklama yapma ihtiyacı duydu.

“FETÖ İLE İLGİM YOK”
Dizerkonca’nın yaptığı açıklama şu şekilde: “Kamuoyuna zorunlu açıklama: Geçici görev ile yaklaşık üç yıl vekaleten hizmet ettiğim, Antalya Ticaret İI Müdürlüğü'nden ayrılmama gerekçe olarak sunulan ve bazı basın yayın organları ile kamu oyuna sızdırılan tapelerden açıkça anlaşılacağı üzere ne terör örgütü fetö ile nede rüşvet ilişkileri ile uzaktan yakından, bir ilgim olmadığı anlaşılmaktadır. Hakkımda yapılan asılsız haberlerle ilgili yasal süreci başlatmış bulunmaktayım. 657 sayılı devlet memurları kanununa göre geçici görevle başka bir kurumda vekaleten yürütülen görevlerde, vekalet bitince asli kadroya dönülür. Ben de asli kadromun olduğu kurumda, onurumla, şerefimle, şehrime, ülkeme hizmet etmeye devam etmekteyim. Görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime, çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.“

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.