Growtech, Antalya'da

YEREL 21.11.2023 - 17:09, Güncelleme: 21.11.2023 - 17:09
 

Growtech, Antalya'da

Dünyanın en büyük örtü altı (seracılık) tarım sektörü fuarı Growtech, 22-25 Kasım 2023 tarihleri arasında 22’nci kez Antalya’da kapılarını açıyor. 4 gün boyunca sürecek olan fuar, global tarım sektörü profesyonellerini bir araya getirecek.

haberimizvar.net- Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde 22-25 Kasım tarihleri arasında Growtech tarım fuarı gerçekleştirilecek. 22’ncisi yapılacak olan fuar, 120’den fazla ülkeden tarım profesyonelini Antalya’da buluşturacak.  Growtech Antalya’da ihracata katkı yapmanın yanı sıra; tüm dünyada tarım sektöründe bir ivmelenme sağlaması bekleniyor. Örtü altı tarımda dünyanın en büyük fuarı Growtech; 60 bin metrekare alanda, “Sera ve Teknolojileri”, “Sulama Sistemleri ve Teknolojileri”, “Tohumculuk”, “Bitki Besleme” ve “Bitki Koruma” ürün gruplarında lider firmaları uluslarası ziyaretçilerle buluşturacak.  Tarım sektörünün önde gelen uzmanları, üreticileri ve tarım endüstrisi profesyonelleri, bilgi ve deneyimlerini paylaşmak için ’Tarım Sohbetleri’nde bir araya gelmesinin yanı sıra Tarım Yazarı Mine Ataman iş birliğinde tarım sohbetleri ve  tarımın geleceği hakkında konuşulacak.
Dünyanın en büyük örtü altı (seracılık) tarım sektörü fuarı Growtech, 22-25 Kasım 2023 tarihleri arasında 22’nci kez Antalya’da kapılarını açıyor. 4 gün boyunca sürecek olan fuar, global tarım sektörü profesyonellerini bir araya getirecek.

haberimizvar.net- Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde 22-25 Kasım tarihleri arasında Growtech tarım fuarı gerçekleştirilecek. 22’ncisi yapılacak olan fuar, 120’den fazla ülkeden tarım profesyonelini Antalya’da buluşturacak.  Growtech Antalya’da ihracata katkı yapmanın yanı sıra; tüm dünyada tarım sektöründe bir ivmelenme sağlaması bekleniyor.

Örtü altı tarımda dünyanın en büyük fuarı Growtech; 60 bin metrekare alanda, “Sera ve Teknolojileri”, “Sulama Sistemleri ve Teknolojileri”, “Tohumculuk”, “Bitki Besleme” ve “Bitki Koruma” ürün gruplarında lider firmaları uluslarası ziyaretçilerle buluşturacak.   Tarım sektörünün önde gelen uzmanları, üreticileri ve tarım endüstrisi profesyonelleri, bilgi ve deneyimlerini paylaşmak için ’ Tarım Sohbetleri’nde bir araya gelmesinin yanı sıra Tarım Yazarı Mine Ataman iş birliğinde tarım sohbetleri ve  tarımın geleceği hakkında konuşulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.