Güneş Mahallesi CK Elektrik mağduru

YEREL 25.04.2024 - 16:44, Güncelleme: 25.04.2024 - 16:44
 

Güneş Mahallesi CK Elektrik mağduru

CHP Antalya Milletvekili ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cavit Arı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesiyle yarım kalan daireleri tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettiği Kepez'in Güneş Mahallesi'ndeki sitede CK Elektrik firmasının alt yapı tamamlamadığı için vatandaşların mağduriyet yaşadığını bildirdi.

haberimizvar.net- Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; Antalya’nın Kepez ilçesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesiyle tamamlanan dairelerin CK Elektrik Firması'nın alt yapıyı tamamlayamadığı için elektriksiz kalması üzerine yüzlerce vatandaşın yaşadığı mağduriyeti, yapmış olduğu basın açıklamasıyla duyurdu.  KEPEZ’DE, KENTSEL DÖNÜŞÜMLE YAPILAN SİTE DE 3 BLOK 180 DAİRE VE 535 DAİRELİK GÜNEŞ MAHALESİNDEKİ SİTE DE ELEKTRİK YOK Av. Cavit Arı; “Antalya’mızın Kepez İlçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ardından 535 dairenin anahtarlarını teslim alarak evlerine gelen yüzlerce aile ve bir başka sitede 180 dairede yaşayan vatandaşlarımız, CK Elektriğin alt yapı çalışmalarını tamamlayamadığı için; uzun süredir elektriksiz kalmıştır.  Buradan CK Enerji Şirketi yetkililerine ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a sesleniyorum: Vatandaşlarımız günlerdir elektriksiz yaşamaktadır. Bu aileler mağdurdur ve çaresiz beklemektedir. Birçok ailemizde konutlarına taşınamamaktadır.  Bu nedenle dairelerine taşınan vatandaş karanlıkta yaşamaya mecbur bırakılması nedeniyle, elektrik olmadığı için taşınamayan vatandaşlarda kirada oturmak zorunda kalmaları nedeniyle mağdur durumdadır. Bu mağduriyet Antalya CK yöneticilerinin gerekli önlemleri zamanında almayarak bu kentsel dönüşüm bölgelerinin bulunduğu yerlerde gerekli altyapı çalışmalarını yapmamalarından kaynaklanmaktadır. Sorumlular Antalya’daki yöneticiler, idarecilerdir” dedi. BU SORUN ÇÖZÜLENE KADAR, BU KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ Av. Cavit Arı; “Bu sorunun çözümü noktasında, sorun çözülene kadar bu işin takipçisi olacaklarını belirterek, vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için ne gerekiyorsa gelin hep birlikte yapalım yeter ki vatandaşlarımızın mağduriyeti ortadan kalksın ve huzur içinde aileleriyle birlikte normal yaşamlarına devam etsinler” dedi.
CHP Antalya Milletvekili ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cavit Arı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesiyle yarım kalan daireleri tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettiği Kepez'in Güneş Mahallesi'ndeki sitede CK Elektrik firmasının alt yapı tamamlamadığı için vatandaşların mağduriyet yaşadığını bildirdi.

haberimizvar.net- Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; Antalya’nın Kepez ilçesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesiyle tamamlanan dairelerin CK Elektrik Firması'nın alt yapıyı tamamlayamadığı için elektriksiz kalması üzerine yüzlerce vatandaşın yaşadığı mağduriyeti, yapmış olduğu basın açıklamasıyla duyurdu. 

KEPEZ’DE, KENTSEL DÖNÜŞÜMLE YAPILAN SİTE DE 3 BLOK 180 DAİRE VE 535 DAİRELİK GÜNEŞ MAHALESİNDEKİ SİTE DE ELEKTRİK YOK
Av. Cavit Arı; “Antalya’mızın Kepez İlçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ardından 535 dairenin anahtarlarını teslim alarak evlerine gelen yüzlerce aile ve bir başka sitede 180 dairede yaşayan vatandaşlarımız, CK Elektriğin alt yapı çalışmalarını tamamlayamadığı için; uzun süredir elektriksiz kalmıştır. 
Buradan CK Enerji Şirketi yetkililerine ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a sesleniyorum: Vatandaşlarımız günlerdir elektriksiz yaşamaktadır. Bu aileler mağdurdur ve çaresiz beklemektedir. Birçok ailemizde konutlarına taşınamamaktadır. 

Bu nedenle dairelerine taşınan vatandaş karanlıkta yaşamaya mecbur bırakılması nedeniyle, elektrik olmadığı için taşınamayan vatandaşlarda kirada oturmak zorunda kalmaları nedeniyle mağdur durumdadır. Bu mağduriyet Antalya CK yöneticilerinin gerekli önlemleri zamanında almayarak bu kentsel dönüşüm bölgelerinin bulunduğu yerlerde gerekli altyapı çalışmalarını yapmamalarından kaynaklanmaktadır. Sorumlular Antalya’daki yöneticiler, idarecilerdir” dedi.


BU SORUN ÇÖZÜLENE KADAR, BU KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ
Av. Cavit Arı; “Bu sorunun çözümü noktasında, sorun çözülene kadar bu işin takipçisi olacaklarını belirterek, vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için ne gerekiyorsa gelin hep birlikte yapalım yeter ki vatandaşlarımızın mağduriyeti ortadan kalksın ve huzur içinde aileleriyle birlikte normal yaşamlarına devam etsinler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.