mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet islami chat dini chat

2 kişiyi öldüren bayi sahibi tutuklandı

ASAYİŞ 22.12.2025 - 09:57, Güncelleme: 22.12.2025 - 09:57
 

2 kişiyi öldüren bayi sahibi tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sahibi olduğu işyerinde tartıştığı Abdulkadir Erkan ve Süleyman Erdem'i tabancayla vurarak öldüren 51 yaşındaki tekel bayi Ömer Yıldız tutuklandı.

haberimizvar.net- Mimarsinan Mahallesi'ndeki tekel büfesine cuma günü saat 23.00 sıralarında gelen Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem, iddiaya göre içki alıp, iş yeri sahibi Ömer Yıldız ile birlikte içmeye başladı. Bir süre sonra aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yıldız, ruhsatsız tabancasıyla Erkan ve Ertem'e ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri, Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem'in hayatını kaybettiğini belirledi. İş yeri sahibi Ömer Yıldız ise olayda kullandığı ruhsatsız tabancasıyla polise teslim oldu. Polis ekibi tarafından götürülmek üzere iş yerinden çıkarılan Yıldız'ın, çevredekilere "İş yerime çökmek istediler, ondan öldürdüm" dediği öğrenildi. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan Ömer Yıldız adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ifadesinde, aralarında husumet bulunan Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem'in gece geç saatlerde iş yerine geldiğini ve iş yerine çökmeye çalıştıklarını, ellerindeki silahı alıp kendisini korumak için ateş ettiğini söylediği kaydedildi. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Yıldız, 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem'in cenazeleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde sahibi olduğu işyerinde tartıştığı Abdulkadir Erkan ve Süleyman Erdem'i tabancayla vurarak öldüren 51 yaşındaki tekel bayi Ömer Yıldız tutuklandı.

haberimizvar.net- Mimarsinan Mahallesi'ndeki tekel büfesine cuma günü saat 23.00 sıralarında gelen Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem, iddiaya göre içki alıp, iş yeri sahibi Ömer Yıldız ile birlikte içmeye başladı. Bir süre sonra aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yıldız, ruhsatsız tabancasıyla Erkan ve Ertem'e ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri, Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem'in hayatını kaybettiğini belirledi. İş yeri sahibi Ömer Yıldız ise olayda kullandığı ruhsatsız tabancasıyla polise teslim oldu. Polis ekibi tarafından götürülmek üzere iş yerinden çıkarılan Yıldız'ın, çevredekilere "İş yerime çökmek istediler, ondan öldürdüm" dediği öğrenildi.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan Ömer Yıldız adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ifadesinde, aralarında husumet bulunan Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem'in gece geç saatlerde iş yerine geldiğini ve iş yerine çökmeye çalıştıklarını, ellerindeki silahı alıp kendisini korumak için ateş ettiğini söylediği kaydedildi. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Yıldız, 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem'in cenazeleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.