CHP kadın kollarına Korona tepkisi

SİYASET 15.03.2020 - 17:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP kadın kollarına Korona tepkisi

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi’nin ertelenmemesini eleştiren Gazeteci İsmail Saymaz, “Rastgele yaşıyoruz. Üstelik Canan Kaftancıoğlu doktor” dedi. Kaftancıoğlu’nun bu sözlere “Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma cehaleti” diye yanıt vermesi tepki aldı.

haberimizvar.net-  CHP’nin 14’ncü Olağan İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi Beşiktaş’ta gerçekleştirildi. Korona virüsüyle ilgili birçok önlem alınırken CHP’nin bu kongreyi ertelememesi ise eleştirilere neden oldu. Kongre anına ilişkin fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması üzerine kongrede yer alan CHP İstanbul İl Başkanı doktor Canan Kaftancıoğlu eleştirilerin hedefi oldu. ‘ÜSTELİK KAFTANCIOĞLU DOKTOR’ Gazeteci İsmail Saymaz’ın, “AKP’liler Umre’cileri ziyaret ederken, CHP’liler kadın konferansı yapıyor. Rastgele yaşıyoruz. Üstelik Canan Kaftancıoğlu’nun mesleği doktorluk. Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum” sözleri üzerine Kaftancıoğlu ‘cehalet’ ifadesini kullanarak yanıt verdi: “Virüs yayılımı nasıl olur? Yurtdışı kaynaklı kontaminasyon ve riskleri nelerdir? Elma ile armut nasıl kıyaslanır? Önlemler alınarak bir toplantı nasıl yapılır? AKP’yi eleştirebilmek için yanına CHP’yi de koymalıyım kolaycılığı ve fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olma cehaleti”. Ancak Kaftancıoğlu’nun bu açıklaması da sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkilere neden oldu.  
CHP İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi’nin ertelenmemesini eleştiren Gazeteci İsmail Saymaz, “Rastgele yaşıyoruz. Üstelik Canan Kaftancıoğlu doktor” dedi. Kaftancıoğlu’nun bu sözlere “Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma cehaleti” diye yanıt vermesi tepki aldı.

haberimizvar.net-  CHP’nin 14’ncü Olağan İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi Beşiktaş’ta gerçekleştirildi. Korona virüsüyle ilgili birçok önlem alınırken CHP’nin bu kongreyi ertelememesi ise eleştirilere neden oldu. Kongre anına ilişkin fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması üzerine kongrede yer alan CHP İstanbul İl Başkanı doktor Canan Kaftancıoğlu eleştirilerin hedefi oldu.

‘ÜSTELİK KAFTANCIOĞLU DOKTOR’

Gazeteci İsmail Saymaz’ın, “AKP’liler Umre’cileri ziyaret ederken, CHP’liler kadın konferansı yapıyor. Rastgele yaşıyoruz. Üstelik Canan Kaftancıoğlu’nun mesleği doktorluk. Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum” sözleri üzerine Kaftancıoğlu ‘cehalet’ ifadesini kullanarak yanıt verdi: “Virüs yayılımı nasıl olur? Yurtdışı kaynaklı kontaminasyon ve riskleri nelerdir? Elma ile armut nasıl kıyaslanır? Önlemler alınarak bir toplantı nasıl yapılır? AKP’yi eleştirebilmek için yanına CHP’yi de koymalıyım kolaycılığı ve fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olma cehaleti”. Ancak Kaftancıoğlu’nun bu açıklaması da sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkilere neden oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.