İl Başkan adayı Melli ilçelerde

SİYASET 29.01.2020 - 11:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İl Başkan adayı Melli ilçelerde

CHP Antalya İl Başkan Adayı Ömer Melli, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Melli, son olarak Manavgat, Gazipaşa ve Alanya İlçe Örgütleri’ni ziyaret ederek, delegelerle bir araya geldi.

haberimizvar.net-CHP’de kongre süreci devam ederken İl Başkan Adayı Ömer Melli, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.  Manavgat İlçe Örgütü’nde yeni yönetim ve ilçe başkanı Ali Coşar tarafından karşılanan Melli, kongre süreci ile ilgili değerlendirme yaptı. Melli, “Manavgat İlçe Başkanlığına yeniden seçilen değerli yol arkadaşım Aliye Coşar ve yöneticilerimizi ziyaret ettim. Hayırlı olsun dileklerimle birlikte, adaylık sürecimle ilgili örgütümüzü bilgilendirdim. İktidar olana kadar gece gündüz birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Sevgiyle, kibarlıkla ve hoş görüyle birlikte geleceğimize yön vereceğiz. Başaracağız, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını hep birlikte daha ileriye taşıyacağız.” dedi. GAZİPAŞA VE ALANYA ZİYARETİ Tekrar seçilen Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven'i de ziyaret eden Melli, hayırlı olsun dileklerini iletti.  Melli, “Birlik ve beraberliğin egemenlik olduğu, sevgi ve saygının kazandığı bir Cumhuriyet Halk Partisi hayalimizin gerçekleştiği günler için çalışıyoruz. Ortak gayemiz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kurmaktır. Bu doğrultuda hiç bir partilimizi kırmadan dökmeden, tamamen seçime kenetlenmiş bir örgüt olacağız. Birlikte başaracağız.” diye konuştu. İl Başkan adayı Ömer MElli daha sonra Alanya’da ilçe örgütünde delegelerle bir araya geldi.   
CHP Antalya İl Başkan Adayı Ömer Melli, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Melli, son olarak Manavgat, Gazipaşa ve Alanya İlçe Örgütleri’ni ziyaret ederek, delegelerle bir araya geldi.

haberimizvar.net-CHP’de kongre süreci devam ederken İl Başkan Adayı Ömer Melli, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.  Manavgat İlçe Örgütü’nde yeni yönetim ve ilçe başkanı Ali Coşar tarafından karşılanan Melli, kongre süreci ile ilgili değerlendirme yaptı. Melli, “Manavgat İlçe Başkanlığına yeniden seçilen değerli yol arkadaşım Aliye Coşar ve yöneticilerimizi ziyaret ettim. Hayırlı olsun dileklerimle birlikte, adaylık sürecimle ilgili örgütümüzü bilgilendirdim. İktidar olana kadar gece gündüz birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Sevgiyle, kibarlıkla ve hoş görüyle birlikte geleceğimize yön vereceğiz. Başaracağız, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını hep birlikte daha ileriye taşıyacağız.” dedi.

GAZİPAŞA VE ALANYA ZİYARETİ

Tekrar seçilen Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven'i de ziyaret eden Melli, hayırlı olsun dileklerini iletti.  Melli, “Birlik ve beraberliğin egemenlik olduğu, sevgi ve saygının kazandığı bir Cumhuriyet Halk Partisi hayalimizin gerçekleştiği günler için çalışıyoruz. Ortak gayemiz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kurmaktır. Bu doğrultuda hiç bir partilimizi kırmadan dökmeden, tamamen seçime kenetlenmiş bir örgüt olacağız. Birlikte başaracağız.” diye konuştu. İl Başkan adayı Ömer MElli daha sonra Alanya’da ilçe örgütünde delegelerle bir araya geldi. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.