Kreşler açık kalacak mı ?

YAŞAM 23.11.2020 - 10:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kreşler açık kalacak mı ?

Antalya İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu, kreşler ve gündüz bakım evlerinde yüz yüze eğitimin devam edeceği kararı aldı.

haberimizvar.net-Koronavirüs salgını nedeniyle alınan yeni önlemler ve kısıtlamalar kapsamında okullarda 4 Ocak Pazartesi gününe kadar yüz yüze eğitime ara verilirken, en çok merak edilen konu olan kreşler ve gündüz bakım evleriyle ilgili Antalya İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu, Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı genelgeleri doğrultusunda yeni bir karar aldı. Kurul kararına göre, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kreşler ile birlikte diğer kamu kurum ve kuruluşları ve özel eğitim kurumları bünyesindeki kreşlerde ve gündüz bakım evlerinde yüz yüze eğitim faaliyetleri devam edecek. Yüz yüze eğitim faaliyetlerine müsaade edilen kreş ve gündüz bakım evlerinin, Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'nde belirlenen kural ve tedbirlere uygun şekilde çalışmalarını temin etmek amacıyla Kaymakamlıklar ve bağlı oldukları birimlerce etkin bir şekilde denetimi gerçekleştirilecek.
Antalya İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu, kreşler ve gündüz bakım evlerinde yüz yüze eğitimin devam edeceği kararı aldı.

haberimizvar.net-Koronavirüs salgını nedeniyle alınan yeni önlemler ve kısıtlamalar kapsamında okullarda 4 Ocak Pazartesi gününe kadar yüz yüze eğitime ara verilirken, en çok merak edilen konu olan kreşler ve gündüz bakım evleriyle ilgili Antalya İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu, Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı genelgeleri doğrultusunda yeni bir karar aldı.

Kurul kararına göre, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kreşler ile birlikte diğer kamu kurum ve kuruluşları ve özel eğitim kurumları bünyesindeki kreşlerde ve gündüz bakım evlerinde yüz yüze eğitim faaliyetleri devam edecek.

Yüz yüze eğitim faaliyetlerine müsaade edilen kreş ve gündüz bakım evlerinin, Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'nde belirlenen kural ve tedbirlere uygun şekilde çalışmalarını temin etmek amacıyla Kaymakamlıklar ve bağlı oldukları birimlerce etkin bir şekilde denetimi gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.