Müjdeyi Rektör Ünal verdi!

GÜNDEM 05.04.2020 - 16:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Müjdeyi Rektör Ünal verdi!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Mustafa Ünal, üniversitede yeni koronavirüs tedavi yönetiminin kullanıma başlayacağını açıkladı.

haberimizvar.net-Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Mustafa Ünal, çok önemli haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Bir süredir, çalışmaların yüzüldüğü tedavi olan hastalardan alınan kanlarla yeni tedavi çalışması Akdeniz Üniversitesi’nde başlayacak. SOSYAL MEDYADAN DUYURDU Rektör Mustafa Ünal, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Üniversitemizde  Covid-19 hastaları tedavisi için bu haftadan itibaren bu hastalığı geçiren ve iyileşen hastalardan alınan immun plasma (antikor) tedavisine başlanacak. İnşallah hastalarımıza şifa olur.” dedi. CUMA GÜNÜNDEN BERİ HAZIRLIK YAPIYORUZ KOÜ Rektörü Mustafa Ünal, www.haberimizvar.net’e yaptığı açıklamada, “Cuma gününden beri hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sağlık Bakanlığımızın onayı ile pazartesi gününden itibaren hastalarımız için uygulayacağız. Hastalarımızın hepsine şifa olmasını istiyoruz.” diye konuştu.        
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Mustafa Ünal, üniversitede yeni koronavirüs tedavi yönetiminin kullanıma başlayacağını açıkladı.

haberimizvar.net-Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Mustafa Ünal, çok önemli haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Bir süredir, çalışmaların yüzüldüğü tedavi olan hastalardan alınan kanlarla yeni tedavi çalışması Akdeniz Üniversitesi’nde başlayacak.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Rektör Mustafa Ünal, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Üniversitemizde  Covid-19 hastaları tedavisi için bu haftadan itibaren bu hastalığı geçiren ve iyileşen hastalardan alınan immun plasma (antikor) tedavisine başlanacak. İnşallah hastalarımıza şifa olur.” dedi.

CUMA GÜNÜNDEN BERİ HAZIRLIK YAPIYORUZ

KOÜ Rektörü Mustafa Ünal, www.haberimizvar.net’e yaptığı açıklamada, “Cuma gününden beri hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sağlık Bakanlığımızın onayı ile pazartesi gününden itibaren hastalarımız için uygulayacağız. Hastalarımızın hepsine şifa olmasını istiyoruz.” diye konuştu.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.