‘Tam desteğini aldık’

SİYASET 16.01.2020 - 10:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Tam desteğini aldık’

Ankara’da İYİ Parti lideri Akşener’le görüşen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, daha sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’nun tam desteğini aldığını söyleyen Böcek, Seyit Torun ve Mansur Yavaş’la da bir araya geldi.

haberimizvar.net- Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi’ne katılmak için Ankara’ya giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Böcek, Kılıçdaroğlu ziyaretini sosyal medya hesabından, “Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik, Antalyamızla ilgili projelerimizi anlattık ve her zaman olduğu gibi tam desteğini aldık” notuyla paylaştı. TORUN VE YAVAŞ’LA DA GÖRÜŞTÜ Muhittin Böcek’in Ankara’daki diğer adresleri de CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Seyit Torun’la sohbet ettiklerini dile getiren Böcek, “Projelerimize destek veren Sayın Torun’a teşekkür ediyorum” dedi. Seyit Torun’un ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek Mansur Yavaş’ı ziyaret eden Muhittin Böcek, “Ankara’ya ‘hem yatırım, hem tasarruf’ politikasıyla nefes aldıran Başkanımız Mansur Yavaş’a nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” diye yazdı. 
Ankara’da İYİ Parti lideri Akşener’le görüşen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, daha sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’nun tam desteğini aldığını söyleyen Böcek, Seyit Torun ve Mansur Yavaş’la da bir araya geldi.

haberimizvar.net- Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi’ne katılmak için Ankara’ya giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Böcek, Kılıçdaroğlu ziyaretini sosyal medya hesabından, “Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik, Antalyamızla ilgili projelerimizi anlattık ve her zaman olduğu gibi tam desteğini aldık” notuyla paylaştı.

TORUN VE YAVAŞ’LA DA GÖRÜŞTÜ

Muhittin Böcek’in Ankara’daki diğer adresleri de CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Seyit Torun’la sohbet ettiklerini dile getiren Böcek, “Projelerimize destek veren Sayın Torun’a teşekkür ediyorum” dedi. Seyit Torun’un ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek Mansur Yavaş’ı ziyaret eden Muhittin Böcek, “Ankara’ya ‘hem yatırım, hem tasarruf’ politikasıyla nefes aldıran Başkanımız Mansur Yavaş’a nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” diye yazdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.